Veldsituatie

Bijgewerkt: Donderdag 18-3-19

Veranderingen van veldsituatie staan vóór 16:00 uur op de site. 

Scenario: A

Trainen is mogelijk!!

 

 

 Trainingsschema 2018-2019 (versie 4 september 2018)

App

Sponsors

Partnerclub VVV-Venlo

Home

America en GFC'33 delen de punten: 2-2

Het piepte en het kraakte aan alle kanten en er was veel tape en massage-olie nodig, maar GFC'33 kreeg een elftal op de been in en tegen America. Het drukke programma begint zijn tol te eisen. Trainer René Peters deed vandaag opnieuw een beroep op O19 en het 2e elftal om 14 enigszins fitte spelers op het wedstrijdformulier te krijgen. America speelde zoals verwacht. Compact met twee blokken van vier en de lange bal op de twee snelle spitsen. Daar werd in de eerste helft ook twee keer door gescoord. Tussendoor maakte Thei Breukers een doelpunt voor GFC'33. Inmiddels was Jur Scheres opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. Ivo Wijnen van het 2e verving hem. Vlak voor rust kwam GFC'33 terug tot 2-2. Thei Breukers was opnieuw te snel voor zijn tegenstander. Zijn voorzet werd via Jasper van der Weegen door Cedric Bramkamp in het doel getikt. De grensrechter vlagde voor buitenspel, maar de scheidsrechter liet het doelpunt terecht gelden. Na rust waren beide ploegen zichtbaar moe na het zware weekend en de warmte. America kreeg nog een grote kans, maar keeper Davy Wilmer tikte het schot met zijn dikke teen langs het doel. Aan de andere kant schoof invaller Willem Breukers de bal in het doel, maar de scheidsrechter had een overtreding gezien. Zo bleef het bij 2-2. Een terechte uitslag. GFC'33 heeft nu een weekje om de wonden te likken richting de volgende Engelse week met 3 wedstrijden in 7 dagen.

GFC'33 verliest van DEV-Arcen en van de scheidsrechter

De emoties liepen hoog op vanmiddag op sportpark D'n Haspel. GFC'33 trof directe achtervolger DEV-Arcen en het werd een wedstrijd waar alles in zat. GFC'33 miste diverse basisspelers en kon moeilijk in zijn spel komen.
Na 10 minuten verslikte Wouter van Denzen zich in de bal, viel op dezelfde bal en maakte vervolgens hands. DEV-Arcen benutte de toegekende strafschop. Niet onbelangrijk, de scheids strafte dubbel en gaf ook nog geel. GFC'33 kreeg wel enkele kansen, maar al te best was het spel niet. Vlak voor rust voerde DEV-Arcen de score op naar 0-2 via een vlijmscherpe counter. GFC'33 zette na rust wat om en dat betaalde zich uit. Via een uitstekend spelende Thei Breukers werd het al snel 1-2 en de paal hield hem zelfs van 2-2 af. Die viel even later wel. Thei Breukers soleerde door de verdediging, zette scherp voor en Joost Relouw schoof de gelijkmaker binnen. Arcen was de weg kwijt en een kwartier voor tijd tikte Jasper van der Weegen een kopbal van Sander Heijnens binnen: 3-2. De buit leek binnen, maar daar dacht Arcen anders over en daarbij kregen ze opzichtig hulp van de scheidsrechter. Eerst een corner die er geen was, direct daaropvolgend een vrije trap, tweede geel voor praten en dus rood voor Wouter van Denzen en een prachtig schot in de kruising: 3-3 en nog vijf minuten te spelen. Iedereen leek daar vrede mee te hebben, maar de scheidsrechter wilde blijkbaar een winnaar en koos de kleur geel-groen. Hij liet maar liefst 8 minuten naspelen en in die 8e minuut gaf hij DEV-Arcen een penalty nadat hun aanvaller tegen GFC'33-verdediger Faas Boers op liep. Volstrekt belachelijk, maar het werd wel 3-4 in de 98e minuut. En dus drie punten voor DEV-Arcen en boze gezichten bij GFC'33.

GFC'33 en EWC'46 delen opnieuw de punten: 0-0

Het mooiste vandaag op sportpark Den Haspel in Grubbenvorst was het weer. Op een droog en stroef veld lukte het beide ploegen niet om het publiek te vermaken. EWC'46 trok zich terug op eigen veld en gokte op een snelle uitbraak via een van beide spitsen. GFC'33 was niet in beste doen en had moeite om het spel te maken met vier ontbrekende basisspelers. Het bleef lang 0-0 tot GFC'33 twee goede kansen kreeg. Helaas faalden Willem van den Aarsen en Jasper van der Weegen oog in oog met de keeper. Zo bleef het zoals het begon en zoals het voor de winter ook in Well eindigde: 0-0.