Indeling GFC’33-teams t/m O10 en samenwerkende teams GFC’33/SV Lottum - GFC'33

Indeling GFC’33-teams t/m O10 en samenwerkende teams GFC’33/SV Lottum

Indeling GFC’33-teams t/m O10 en samenwerkende teams GFC’33/SV Lottum

18 juni 2022 9:45


Gelukkig hebben we dit jaar een compleet seizoen kunnen draaien! De samenwerking tussen GFC’33 en SV Lottum verloopt voorspoedig en hebben we doorgetrokken naar O12 in het afgelopen seizoen. Komend seizoen zullen zelfs de teams vanaf O11 gemengd zijn samengesteld en voetballen onder de gezamenlijke naam.
Hiervoor is gekozen omdat we daardoor een beter balans bereiken qua teams.

Aandachtspunten:

  • De indeling is nog een concept-indelingIn de loop van de periode tot aan de competitie zie je vaak nog aan- en afmeldingen of andere mutaties met gevolgen voor de definitieve indeling.
  • Voor aanvang van de competitie vindt er nog een laatste evaluatie plaats van deze indeling. Daarna wordt deze “definitief" gemaakt. Mochten er zich wijzigingen voordoen ten opzichte van het concept dan worden die via de site gecommuniceerd en besproken met betrokkenen.
  • Qua trainingsplaatsen/dagen/tijden moet nog een planning gemaakt worden, we hopen dat hetgeen is aangegeven lukt qua planning maar daar waar het niet past, zullen we moeten gaan schuiven.
  • Een paar teams zijn nog niet voorzien van leiding, daar zal vanuit het jeugdoverleg nader actie op ondernomen worden.


Ten aanzien van de indeling hadden we flink wat uitdagingen om deze goed in te vullen. We hebben geprobeerd om zoveel als mogelijk rekening te houden met de aangegeven wensen en daarbij geprobeerd om spelers en teams op het juiste niveau in te delen. In het ene geval is dat beter gelukt dan in het andere. Er is veel overleg geweest om zaken af te stemmen ook met leiders/trainers. We zien nog wel een uitdaging ten aanzien van ons oudste jeugdteam O19 waar we met hulp van andere teams ervoor gaan zorgen dat het team volwaardig aangevuld wordt met de wedstrijden.    

We beseffen als jeugdoverleg heel goed dat elke indeling vragen zal oproepen bij spelers en/of ouders. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met:


We zullen deze vragen oppakken en er zo snel als mogelijk erop terugkomen.

 

Aandachtspunt: we zoeken nog trainers/leiders!!!

Zoals jullie kunnen zien, zijn er op diverse plaatsen nog trainers danwel leiders nodig om de teams in het volgend seizoen te begeleiden. We zijn zelf ook nog actief aan het zoeken maar we hopen uiteraard dat er zich nog enthousiastelingen melden die deze vrije plekken gaan invullen. Op de indelingen staat aangegeven waar er nog vacatures zijn. Mocht je hierin interesse in hebben of vragen, meld je dan bij een van de coördinatoren.

 

Alvast een fijne vakantie gewenst! En hopelijk op naar een nieuw, mooi, lang en succesvol voetbalseizoen!

Jeugdoverleg GFC’33/SV Lottum                                                                             

 

Klik voor de (concept-)indeling voor de jeugd samenwerking GFC’33/SV Lottum hier

Klik voor de (concept-)indeling voor de jeugd GFC’33 tot en met O10 hier

teamindelingen-jeugdvoetbalteams.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!