Home - GFC'33

Home

Home

Samenwerking vrouwenvoetbal Wittenhorst en GFC'33

8 juni 20:45  Wittenhorst en GFC'33 gaan komend seizoen een gezamenlijk team vormen in het vrouwenvoetbal. Naast dit combinatieteam behoudt Wittenhorst het eigen eerste vrouwenteam dat, na het recente kampioenschap, uit zal komen in de 1e klasse. Het combinatieteam GFC'33-Wittenhorst gaat spelen in de 6e klasse.meer »

317x gelezen

17 juni - Jaarafsluiting jeugd

6 juni 9:00  Op zaterdag 17 juni is er weer de traditionele afsluiting van het seizoen voor de jeugd. Vanaf 15.00 uur wordt er zoals vanouds gevoetbald tegen ouders en leiders en om 17.00 uur de BBQ voor spelers, ouders, broers, zussen en leiders.meer »

171x gelezen

Afscheidswedstrijd eindigt gelijk

30 mei 12:30  In een wedstrijd die in het teken stond van afscheid nemen moest SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 genoegen nemen met een punt. Montagnards was de eerste helft de bovenliggende partij en de spelers van trainer Ruud Jenneskens (volgend seizoen Volharding) de tweede. meer »


Zomerstop 18 juni t/m 13 augustus

30 mei 9:15  Teams kunnen op de velden in Grubbenvorst nog trainen t/m 16 juni. Op 17 juni is de afsluiting van de jeugd en vanaf 18 juni sluit het sportpark voor de zomersluiting. De velden krijgen dan rust en onderhoud. Zo worden kale plekken opnieuw ingezaaid. Enige uitzondering is nog een sponsorwedstrijd op 23 juni. Vanaf maandag 14 augustus kunnen teams de trainingen weer oppakken.meer »

24x gelezen

GFC’33 VR1 pakt laatste 3 punten van het seizoen

23 mei 0:00  Deze zondagochtend waren de dames van GFC blij dat we wat later moesten spelen dan normaal (12:00) i.v.m. Baas van Horst aan de Maas waar meerdere dames zaterdags aan hadden deelgenomen. Bij het verzamelen voor de poorten van GFC was het duidelijk dat er verschillende nog niet fit waren. Kim en Sjiel hadden voor de zekerheid andere chauffeurs geregeld om naar Kessel te rijden want het alcoholpercentage was niet nog helemaal gezakt. Eenmaal aangekomen in Kessel startten de dames langzaam op en deden we een wat rustigere warming-up dan normaal, zonder muziek en zonder afwerken op goal want hier was na het getreuzel van ons geen tijd meer voor.meer »


Verdiende overwinning van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 op de nummer twee Merselo

14 mei 23:45  Onder leiding van scheidsrechter E. Inci begon SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 met goede bedoelingen aan de wedstrijd. Maar zoals al enkele keren dit seizoen stonden de mannen van trainer Ruud Jenneskens binnen 2 minuten op achterstand. Een vrije trap werd door Daan Hendriks in buitenspelpositie achter doelman Davy Wilmer gekopt. meer »


Nieuwe seizoen: wel of niet doorgaan

2 mei 8:45  De coördinatoren en leiders zijn inmiddels volop bezig met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Uiterlijk half juni moeten wij de opgave doen bij de KNVB. Daarvoor is het van belang dat we weten wie wel en wie niet doorgaat met voetballen.meer »

502x gelezen

9 juni - Extra ledenvergadering begroting

2 mei 8:30  Het bestuur organiseert op vrijdag 9 juni een extra algemene ledenvergadering. Enige agendapunt is de begroting voor het komende seizoen, in combinatie met het voorstel voor een beperkte verhoging van de contributie. meer »

411x gelezen

SSA S.V. LOTTUM - GFC'33 1 VECHT ZICH NAAR OVERWINNING OP KOPLOPER HEIJEN

30 april 23:00  De mannen van Ruud Jenneskens hadden iets goed te maken na de zeperds tegen Oostrum en VIOS. Er was SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 veel aan gelegen vandaag een goed resultaat neer te zetten. Heijen trainer Tim Driessen wist dat hij vanmiddag een getergde tegenstander zou treffen. In Heijen was nog ongelukkig met 1-0 verloren. Vandaag moest dat recht gezet worden.meer »


Stan Theeuwen nieuwe hoofdtrainer van SSA S.V. Lottum - GFC33

20 april 16:00  De SSA S.V. Lottum - GFC33 heeft Stan Theeuwen (29) aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. Stan wordt de opvolger van Ruud Jenneskens die volgend seizoen bij RKVV Volharding aan de slag gaat. meer »

715x gelezen

Jaarafsluiting jeugd

20 april 8:15  Op zaterdag 17 juni is er weer de traditionele afsluiting van het seizoen voor de jeugd. Vanaf 15.00 uur wordt er zoals vanouds gevoetbald tegen ouders en leiders en om 17.00 uur de BBQ voor spelers, ouders, broers, zussen en leiders.meer »

71x gelezen

Gelukkig Oostrum pakt de 3 punten

16 april 23:45  Oud GFC’33 trainer René Peters kwam met zijn Oostrum waarschijnlijk met lood in de schoenen naar Lottum waar SSA S.V. Lottum - GFC33 1 uit was op een goed resultaat na de onnodige nederlaag vorige week tegen DSV. Oostrum is verwikkeld in een strijd met EWC en Sambeek om de veilige 11e plaats.meer »


Opnieuw winst voor GFC’33 VR1 tegen SJVV VR3

16 april 15:15  Vandaag was het weer eens eindelijk tijd voor een thuiswedstrijd tegen SJVV VR3. Nog niet helemaal wakker begonnen we rustig aan onze warming-up. Het was wel te zien dat de pit er nog niet echt in zat. Ondanks dat SJVV redelijk onderaan staat beginnen we de wedstrijd gewoon met 0-0 natuurlijk.meer »


Een wedstrijd van de gemiste kansen

11 april 9:45  De Snelle Voeters (DSV) wilden eigenlijk niet spelen op tweede Paasdag, Enkele basisspelers waren namelijk verhinderd. Wie weet zouden ze verzwakt aan de aftrap verschijnen! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!