Lidmaatschap

Lidmaatschap

Inleiding


Wij verwelkomen altijd graag nieuwe leden bij GFC'33. Iedereen is van harte welkom om mee te voetballen bij onze club. Momenteel voetballen wij met maar liefst dertien junioren- en vijf seniorenteams, maar vergeet ook onze veteranen-, recreanten- en zaalvoetbalelftallen niet. Welkom bij de club uit Grubbenvorst sinds 1933, waar naast prestatie bovenal plezier centraal staat. Zie onderstaand voor meer informatie en neem gerust contact op met de Ledenadministratie voor uw vragen.

 

Contributie

 

 • O16/17/18/19 jeugd: € 108,50
 • O12/13/14/15 jeugd: € 97,50
 • O8/9/10/11 jeugd: € 92,50
 • O7 jeugd: € 75,00
 • Senioren: € 170,00
 • Veteranen: € 170,00
 • Zaal, competitie: € 170,00
 • Zaal, recreanten met KNVB-nummer: € 110,50¹
 • Zaal, recreanten zonder KNVB-nummer: €103,00¹

 

 • Inschrijfgeld: € 5,00 (eenmalig bij aanmelding)
 • Steunend lid met KNVB-nummer: € 40,00
 • Steunend lid zonder KNVB-nummer: € 32,50

 

Verder geldt:

 • Ouders/Verzorgers en senioren rijden regelmatig, gebaseerd op schema's, naar wedstrijden en dragen zorg, eveneens gebaseerd op schema's, voor het wassen van de tenues.
 • Commissie-/bestuursleden die alleen maar commissie/bestuurslid zijn betalen geen contributie.
 • Ouders die alleen leider/trainer zijn betalen geen contributie, de kosten van het lidmaatschap van de KNVB betaalt de club.
 • In de contributie is een shirtplan opgenomen voor de aankoop en het onderhoud van tenues.

¹) Het bedrag van de zaal recreanten is een indicatie, het contributiebedrag moet kosten dekkend zijn t.a.v. zaalhuur.

Regeling aangepast lidmaatschap

 

Een senior-lid krijgt 50% korting op de contributie als het betreffende lid door werk, studie en/of (tijdelijke) woonplaats niet in staat is om wekelijks wedstrijden te spelen. Voor woonplaats wordt een grens gehanteerd van meer dan 100 km van Grubbenvorst (te bepalen via routeplanner ANWB).

Het betreffende lid kan dan maximaal 8 wedstrijden (beker en competitie) meespelen en mag tevens mee trainen. Speelt men de 9e wedstrijd, dan wordt alsnog de resterende 50% van de contributie in rekening gebracht.  Plaatsing op het wedstrijdformulier is hier leidend (sportlink).

Om voor deze regeling in aanmerking te komen dient het senior-lid een schriftelijk verzoek in te dienen bij het bestuur (via secretaris@gfc33.nl). Hierbij moet de reden voor het aangepaste lidmaatschap duidelijk worden omschreven. Het bestuur beslist vervolgens over de aanvraag. Deze dient vóór 1 september van het betreffende seizoen te zijn ingediend. Verzoeken die na deze datum zijn ingediend worden niet gehonoreerd.

Besluit bestuursvergadering, 2-9-2020

 

Aanmelden


Indien u een nieuw lid wilt aanmelden, dient u het aanmeldingsformulier in te leveren bij de ledenadministratie.

Het formulier kan ook verzonden worden per mail aan: ledenadministratie@gfc33.nl

LET OP!

Er ontstaan vaak gedurende het seizoen wachtlijsten voor nieuwe leden, veelal bij de afdeling jeugd. Helaas is dit onvermijdelijk. Het is dan ook mogelijk dat het nieuwe lid niet meteen ingedeeld kan worden in een team. Het nieuwe lid wordt door de ledenadministratie op de hoogte gebracht wanneer het lid is ingedeeld in een team!!

 

Mutaties


Indien u een adreswijziging wilt doorgeven of uw type lidmaatschap wijzigen (spelend/rustend), dan kunt u gebruik maken van het mutatieformulier.

 

Afmelden


Indien u zich als lid wilt afmelden, dan kunt u gebruik maken van het afmeldingsformulier. Afmelden dient altijd schriftelijk of per mail en vóór 15 juni voorafgaand aan het (nieuwe) seizoen te gebeuren bij de ledenadministratie. Een afmelding voor het seizoen 2021-2022 dient dus vóór 15 juni 2021 bij de ledenadministratie ontvangen te zijn.

 

Ledenadministratie


Ledenadministratie GFC'33
p/a Karin Vano
De Scheper 4
5971 LE Grubbenvorst

E-mail: ledenadministratie@gfc33.nl

 

Informatie seizoen 2021-2022


De informatie op deze pagina heeft betrekking op het seizoen 2018-2019. Voor de navolgende seizoenen kunt u deze informatie als leidraad gebruiken. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!