5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Zeker neet fris en auk neet fruitig verschenen de vedettes klokslaag 10 in os veur oerlogse kantine. Enkele vedettes hajje gisteraovend iets te vuul noa ome Jack en bestel mar geluusterd, sommige van os werde nogsteeds umringt door alcoholdampen. Hebbe weej geluk dat America neet beej os in de competitie zit, eine daag un ut jaor is al zwoar zat.

Noa os gala veurstelling veurige kier op ut hoofdveld, werde we vandaag weer verbanne noa veld twië umdet ut vlaggenschip zoe nuudig eur kampioensdruim moos vernaggele.

Met klotspens en köpfschmerzen waas ut aan os um os vandaag te revanchere noa veurige weak en dat mochte we doan in de zoevuulste maasderby teage IVO.

Wea de live score van IVO heat gevolgd heat gezeen dat we binne 2 minuten al veer kier de lat hajje gerak; Fiene flikte dit vanaf 2 meater en Boem knikte unne corner onderkant lat d’r in di werd aafgekeurd umdat Pater ut neet zoog, ken gebeuren.

Toch loog noa 6 minuten ut belke in ut netje. Lei drukte unne klutsbal netjes aaf. In minuut 13 waas ut weer Lei di unne veurzet van Paul hard binnenknikte.

Nou huur ik och dinke, niks aan de hand toch? Voetbal lekker verder? Fiene docht doa anders euver. Wat um gisteraovend neet geluk waas, lukte um vandaag auk neet namelijk: scoren. Volgensmich haj ie zich bedach um de schoon anders um aan te trekke en zoe un poging te wage ma dit waas auk neet de oplossing.

Loate we zegge dat we 15 hebben gehad(14 veur Fiene). IVO (met name Vestjens) kreeg doarinteage 2 kansen en zoe stond ut plots 2-2.

Noa 2 goals van Familie Vestjens oet Velde vond ozze eigen Vestjens dat weej wal weer veur mochte staon. Op slag vaan rust krulde Roel ut belke nog fijn de kruutser in en zoe waas ut toch 4-2 beej rust.

In de rust vond Fiene ut good geweas en noom plaats oppe bank. In de ierste helft jaste PV nog unne bal van 25 meater op de lat (5e kier dees wedstrijd) ma 3 minuten noa rust jaste ie um wal fijn de kruutser in. Good old leenspeuler FB9 kos auk neet achterblijven en leep op assist van Frens de 6-2 teage de touwe. Ut slotakkoord waas veur Roel di veur oape goal nog de eindstand van 7-2 op ut bord zette. Wi haj det gedach noa gisteraovend?