5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Kiender, minse, wat ge ok ziet. Ut is weer tied veur de weakelikse storytime euver os avonture op Sportpark den Haspel. Noa ut ierste puntverlees veurige weak teage Bree krege we vandaag de kans um os te revanchere teage de VCH 2.

Dees weak hajje we vuul aafmeldingen, Os ierste VEER keepers waare aafwezig wat beteikende dat Paultje de handschoon weer aan mocht. Auk kregen we Tommie van @vlaggenschipdoppeltdrei um ozze aanval te versterke. Bedankt heejveur jong.

Ut niveau van de wedstrijd wurd beej os meistal bepaald door de activiteiten op de aovend d’r veur. Loate we zegge dat menig man zich wal enkele liters vloeibaar goud eigen haj gemak. De wermingup waas neet um aan te gluure, al waas ut wal lekker weer.

Vandaag speulde we op ut hoofdveld, zelfs Pater schrok d’r un bietje van. Bennie zal wal gegreekt hebben dat weej do mochte en ni ut derd.

Ozze Pater floot stipt 11:00 veur de aaftrap. Vandaag stonde Shevchenko, Lei en Del Piero veurin. Dees veurhoede haj binnen 9 minuten al 3 bel achter de keeper van VCH liggen. In de 5e en 7e minuut steurde Roel ozze Fiene deep en in de 9e minuut kopte Roel (echt woar) de bal oet unne corner van Lei in ut net. Zelfs de Duitsers kostte ut mier tied um Polen binnen te vallen dan dat de Vedettes nuudig hajje um de abwehr van VCH oet te schakele. Noa 25 minuten waas ut Lei di van un meater of 25 de bal perfect euver de keeper schoot, wereldgoal. Weer vief minuten later brommerde Fiene de abwehr van VCH d’r oet en goof um veur. Roel pakte dit cadeautje oet en zoe waas ut 5-0 noa 30 minuten. Veur rust wilde Funs auk nog wal scoore en deed dat netzoals Lei auk fraai van 20 meater.

Miel en Torwart PV vonde ut wal un bietje zielig weare veur de manne oet de Bookend en besloote d’r ff 6-1 van te maake.

Wat d’r noa de rust is gebeurd loat ik in ut midden. Ik waas d’r zelf, wegens prestatieverlof, neet beej. Mich is verteld dat Paul nog heat geprobeerd un heite kroket vast te pakke ma dat ie helaas zien jatte heej aan heat verbrand. Auk probeerde Rens elk balcontact te vermijde en haj Daan nog un bietje last van de alcohol. Desalneettemin, puike pot heren.