Dorpsstraat 50 B
5835AJ
BEUGEN
tel. 0485-785360

SSA SV Lottum/GFC33 heeft de laatste 3 wedstrijden verloren, de ploeg lijkt tevreden te zijn zijn met de huidige 7e plaats. Alleen Montagnards en Stormvogels, de respectievelijke nummers 8 en 9, kunnen SSA SV Lottum/GFC33 nog voorbijstreven.

VIOS dat voor de wedstrijd 4 punten van een nacompetitie plaats verwijderd was, ging volle bak voor de 3 punten. Na de oorwassing van 6-0 in Grubbenvorst in november 2022 was de ploeg uit Beugen van plan dit geen tweede keer te laten gebeuren. Met een andere doelman, met een lengte van zeker 2 meter, gingen de geel zwarten met 200% de strijd aan met de mannen van Ruud Jenneskens. SSA SV Lottum/GFC33 speelde een van hun mindere wedstrijden, leek wel of diverse spelers niet helemaal fit aan de wedstrijd waren begonnen. Desondanks kwamen er in de eerste helft weer diverse kansen voor de mannen in blauw. Maar zoals al weken het geval is werden de kansen jammer genoeg niet benut.
VIOS werd alleen dreigend uit een hoekschop of vrije trap.
De ruststand was dan ook 0-0.
Na rust was het VIOS dat liet zien dat de wil om te winnen groot was. Dat SSA SV Lottum/GFC33 niet scoorde was geheel aan hun zelf te wijten. Te weinig scherpte en slordige passes. En net als vorige week is het de tegenstander die hun hele ziel en zaligheid in een voorzet gooien en zo wel scoort. Er was nog een kwartier te spelen maar SSA SV Lottum/GFC33 was niet echt in staat een vuist te maken. Zodoende ging ook deze wedstrijd verloren en dreigt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan.
Komende zondag komt oud trainer Tim Driessen met zijn Heijen als koploper naar Lottum. Benieuwd of SSA SV Lottum/GFC33 de koploper puntloos naar huis kan sturen.