5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

De Snelle Voeters (DSV) wilden eigenlijk niet spelen op tweede Paasdag, Enkele basisspelers waren namelijk verhinderd. Wie weet zouden ze verzwakt aan de aftrap verschijnen!

38 seconden na het beginsignaal van scheidsrechter Duindam kon de weer fitte doelman Wilmer de bal achter zich uit het net halen. DSV kwam flitsend uit de startblokken, de stevige spits Nino Willems werd weinig in de weggelegd en met een bekeken schot opende hij de score.
SSA S.V. Lottum - GFC33 1 was met hele goede bedoelingen uit het kleedlokaal gekomen, waar centrale verdediger Pim Kleeven een applaus kreeg vanwege zijn 150 gespeelde wedstrijden in het 1e elftal, maar waren niet echt bij de les na de aftrap. SSA S.V. Lottum - GFC33 had hierna wel het betere van het veldspel maar waren niet effectief in de afronding.

Zo misten Mert Bos en Johan Vullings goede kansen op de gelijkmaker. Na 28 minuten werd het zelfs 0-2 nadat een voorzet van rechts van Pieter Vloet over doelman Wilmer in de verre hoek belandde. Even hierna kreeg Lukas Vorstermans een goede kans na een assist van Mike van Knippenberg, maar het scoren blijft moeilijk voor de mannen van trainer Ruud Jenneskens.

Vijf minuten voor rust schiet Jesper Pustjens de bal nog tegen de kruising en kopt een DSV speler tegen de lat.
DSV Jarvi Janssen benutte op slag van rust een cadeautje van de SSA S.V. Lottum - GFC33 verdediging. Janssen had geen moeite de stand op 0-3 te brengen, waarna de uitstekende scheidsrechter Duindam voor de thee en ranja floot.

Meteen na rust was het Mert Bos die de bal jammergenoeg in het zijnet van doelman Sommers schoot. Even hierna bij een scrimmage voor het doel van Sommers schiet Jesper Pustjens de bal net naast het doel. Het was Lukas Vorstermans die na een uur spelen met een bekeken schot eindelijk scoorde voor de mannen in blauw. Het was Johan Vullings die vervolgens de 2-3 op zijn schoen had liggen, maar hij wachtte net iets te lang waardoor de grote kans weg was. Pieter Vloet kreeg nog een goede kans op de 1-4 maar hij kopte de voorzet over het doel van Wilmer.

De inmiddels ingevallen Willem Breukers, net hersteld van een blessure, scoorde beheerst de 2-3 ware het niet dat scheidsrechter Duindam het vlagsignaal voor buitenspel van grensrechter Arts klakkeloos overnam. Het zat deze middag ook niet echt mee voor SSA S.V. Lottum - GFC33.

Komende zondag maar opnieuw proberen als oud GFC’33 trainer René Peters met zijn Oostrum (12e op de ranglijst) op bezoek komt in Lottum.