5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

De mannen van Ruud Jenneskens hadden iets goed te maken na de zeperds tegen Oostrum en VIOS.
Er was SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 veel aan gelegen vandaag een goed resultaat neer te zetten. Heijen trainer Tim Driessen wist dat hij vanmiddag een getergde tegenstander zou treffen. In Heijen was nog ongelukkig met 1-0 verloren. Vandaag moest dat recht gezet worden.

De eerste helft was het SSA S.V. Lottum - GFC'33, met een uitblinkende Pim Kleeven dat de meeste duels won. Spits Johan Vullings rondde na 11 minuten een assist van Mert Bos knap af. Deze voorsprong was dik verdiend. Heijen stelde teleur, SSA S.V. Lottum - GFC'33 liet koploper Heijen geen moment in haar spel komen.
Nadat doelman Davy Wilmer een inzet van Heijen knap over de lat tikte, werd het uit de daaropvolgende corner plotseling 1-1 door Thymo Zeelen. Hierna floot scheidsrechter Benders voor het rustsignaal.

Na rust begon Heijen sterk, de meeste duels werden nu wel gewonnen. Het was aan de uitstekende doelman Davy Wilmer te danken dat Heijen op dat moment niet tot scoren kwam.
Na een corner in de 66e minuut kwam de ingevallen Wouter Peeters in een ideale schiet positie. Zijn schot was onhoudbaar voor doelman Gijsberts. Heijen kwam hierna enkele keren sterk opzetten maar miste scherpte om de gelijkmaker achter doelman Davy Wilmer te schieten. Zowel een speler van Heijen als Mert Bos misten in de laatste minuten de kans op een doelpunt.

Zo werd er vandaag een beetje aan klantenbinding gedaan.
De volgende competitie wedstrijd is zondag 14 mei in Lottum tegen de nummer 2 Merselo. Wellicht kunnen we Heijen trainer Tim Driessen dan een klein plezier doen in de race om de titel.