Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

Oud GFC’33 trainer René Peters kwam met zijn Oostrum waarschijnlijk met lood in de schoenen naar Lottum waar SSA S.V. Lottum - GFC33 1 uit was op een goed resultaat na de onnodige nederlaag vorige week tegen DSV. Oostrum is verwikkeld in een strijd met EWC en Sambeek om de veilige 11e plaats.

Na 5 minuten was het de sterk spelende rechtsback Sebas Theelen die de opkomende Lukas Vorstermans met zijn voorzet in staat stelde de 1-0 te scoren. SSA S.V. Lottum - GFC33 dicteerde de wedstrijd en zetten Oostrum onder druk. Oostrum kwam er alleen uit via het hanteren van de lange bal op hun gevaarlijke aanvallers. Enkele minuten na de 1-0 kreeg Oostrum een vrije trap op grote afstand van het doel van Davy Wilmer. De hoge bal bleek lastiger te zijn dan gedacht , want Wilmer kreeg de bal niet goed onder controle, waarna Jelt Verrijth er als de kippen bij was om de gelijkmaker te scoren.

Hierna was het nog steeds SSA S.V. Lottum - GFC33 wat de klok sloeg. Met vaak goed opgezette aanvallen werd het doel van Fer van Rooij bestookt. Er volgden voldoende kansen om uit te lopen naar een grote voorsprong. Maar zoals al weken was het vandaag ook weer een probleem om tot scoren te komen. En hoe gaat het dan in het voetbal, als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel uit een van de sporadische uitvallen.

Volgende week staat de uitwedstrijd bij VIOS (Beugen) op het programma. De thuiswedstrijd werd in november nog gewonnen met 6-0