Grootdorp 99
5815AN
MERSELO
tel. 0478-546447

SSA S.V. Lottum-GFC'33 moest voor de laatste wedstrijd voor de winterstop naar de nummer 2 Merselo, een ploeg die voornamelijk bestaat uit ex-spelers van sv Venray. Merselo moet het vooral hebben van een gevaarlijke voorhoede die reeds 27 keer scoorde en slechts 7 doelpunten heeft moeten incasseren. SSA SV Lottum-GFC33 wist dus dat het geen gemakkelijke middag zou worden.

In het begin hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Het eerste echte gevaar kwam van Merselo, maar de rake kopbal van Merselo spits Amad Qurishi werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Even later was het Pim Kleven die de 1-0 had moeten scoren. Na een prima kopbal kreeg hij de bal terug maar zijn daaropvolgende schot ging via de paal naast. Na een half uur was het Merselo speler Tim Philipsen die zijn schot ook tegen de paal zag belanden. Weer 10 minuten later moest doelman Wilmer redding brengen op een afstandsschot. In stijl tikte hij de bal over de doellat. Door een misverstand tussen de verdedigers Peeters en Benders kreeg Merselo weer een grote kans op de openingstreffer, het schot ging echter hoog over het doel. Hierna blies de uitstekende scheidsrechter Bos voor de thee.

Drie minuten na rust was het
Roel Verkoijen die met een afstandsschot doelman Wilmer verraste. De bal vloog net onder de lat achter doelman Wilmer. Even later was het Mike van Knippenberg die alleen op doelman Joris Peeters af kon gaan. In de één tegen één situatie kwam doelman Peeters als winnaar uit de strijd. Zoals ook in voorgaande wedstrijden blijft het scoren een probleem voor SSA SV Lottum-GFC33.
In de 54e minuut verrast Tim Philipsen met zijn schot doelman Wilmer in de korte hoek. SSA SV Lottum-GFC33 kreeg ook nog uitstekende kansen via Johan Vullings en Jur Scheres. Het is echter Rens Wismans die 20 minuten voor tijd de wedstrijd beslist, nu ook weer met een afstandsschot. Het is een verdiende overwinning voor Merselo, al is de uitslag geflatteerd.

Ondanks de lage temperaturen waren ook vandaag weer de trouwe supporters van SSA SV Lottum-GFC33 aanwezig. Iedereen nu lekker genieten van de komende feestdagen en dan zien we elkaar weer bij de eerstvolgende wedstrijd op 22 januari 2023 als Sambeek in Grubbenvorst op bezoek komt.