tel. 0485-382247

Vandaag stond een uitwedstrijd in Ledeacker op het programma. DSV staat voor Sportvereniging De Snelle Voeters ( Navigatieadres eventueel voor volgend seizoen: Ledeackersestraat 20, Sint Anthonis of Ledeackersestraat 25, Ledeacker)
Ledeacker is een kerkdorp in de Nederlandse gemeente Land van Cuijk, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het dorp, dat nagenoeg tegen Sint Anthonis aan is gebouwd, telt 620 inwoners. Sint Anthonis, in het lokale dialect Sint Tunnis genoemd, telt 4.160 inwoners.

DSV stond voor deze wedstrijd 1 punt achter koploper Meterik.

SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 ging voortvarend van start. Al na 3 minuten kreeg Pim Kleeven de kans op 0-1. Zijn kopbal kwam echter recht in de handen van doelman Roel Sommers. Beide ploegen lieten zien van verzorgd voetbal te houden.

In de 7e minuut was het plotseling 1-0 voor de thuisclub. Na een corner was het aanvaller Rens van Tienen die vrijstaand de 1-0 achter de kansloze doelman Davy Wilmer kopt.

Tegen het half uur kreeg Mike van Knippenberg de ideale mogelijkheid de gelijkmaker te scoren. Na een goed lopende combinatie kreeg Knippenberg de bal van Lukas Vorstermans aangespeeld. Het schot van Knippenberg ging voor de in het oranje spelende SSA S.V. Lottum - GFC'33 net naast. Omdat doelman Davy Wilmer net voor rust nog twee geweldige reddingen verrichtte bleef het na 45 minuten 1-0.

Het veldoverwicht van SSA S.V. Lottum - GFC'33 in het 2e gedeelte van de eerste helft gaf de vele supporters goede moed.
Het was echter DSV wat sterker uit de kleedkamer kwam. De toe nu toe in de competitie veel scorende Veldpaus had vandaag het vizier niet goed afgesteld. De kansen die hij kreeg verprutste hij of doelman Wilmer was hem de baas.
Luc Stappers kreeg ook nog een goede kopkans op de gelijkmaker maar ook die bal ging weer naast het doel. DSV kreeg voldoende kansen op de 2-0 maar ook de groenwitten kregen de bal niet in het SSA doel.
Zo kreeg de bij DSV sterk ingevallen spits Nino Willems twee ideale kansen op een treffer, maar ook hij schoot de bal naast, over of van dichtbij tegen doelman Wilmer aan.
Met deze (terechte) overwinning is DSV de nieuwe koploper en is SSA S.V. Lottum - GFC'33 teruggezakt naar de 6e plaats, 3 punten achter de nummer 2 Meterik. En laat dat Meterik nou net volgende week naar Grubbenvorst komen.

Weer een spannende wedstrijd met veel publiek. En als het een beetje meezit speelt SSA svLottum-GFC dan in hun nieuwe tenue!