Gerard Smuldersstraat 95
5966NS
AMERICA
tel. 077-4641212

Op donderdag stond de uitwedstrijd tegen America op het programma, maar omdat er problemen met de verlichting waren werd de wedstrijd in Grubbenvorst gespeeld onder leiding van de scheids van America.

Het hield gelukkig net na 19.00 uur op met regenen, zodat er bij het fluitsignaal om 20.00 uur goed te voetballen was.

Er waren bij onze Dames hier en daar wat pijntjes maar met war knip en plakwerk werd dit verholpen. De warming up was weer la-la , in plaats van de spieren werden voornamelijk de kaken los gemaakt. Maar dit wil niet zeggen dat het dan in de wedstrijd niet loopt, integendeel de Dames van GFC hadden niet lang nodig om te scoren.

Na 10 minuten stond het al 2-0 door 2 afstand schoten van Kim, Noa dacht dit kan ik ook en maakte er na 24 minuten 3-0 van.

GFC bleef goed combineren en Inge maakte de 4-0 en op slag van rust maakte Jip al de 5-0.

America probeerde de tweede helft het beter te doen maar het leverde niet meer op dan een aantal corners en wat schoten voor langs het doel.

Stans maakte  in de 50e en 60e minuut de 6-0 en 7-0.

Kim maakte na 71 minuten haar hattrick  compleet, en na 80 minuten maakte ook Stans haar 3e doelpunt.

Het hadden er nog meer kunnen zijn als er iets minder voor eigen succes werd gegaan, maar de verleiding is groot als het makkelijk gaat. Onder de streep prima wedstrijd met prachtige aanvallen en doelpunten en een tevreden Trainer.

Nog een opmerking! Verschillend speelster hadden van kramp bij America dus die van GFC konden ook niet achter blijven, lag dit aan de warming up?

Volgende wedstrijd Paasmaandag tegen ZSV dames 3 om 10.30 op ons sportpark.