Vloeieindsedreef 14
5753SM
DEURNE
tel. 0493-314811

Het was een erg vroege ochtend, zo weer die eerste keer na de winterstop. Om 08:30 stonden we voor de poort van GFC. Kim had echter geen wekker gehoord vanmorgen, dus moesten we nog even met de stoet langs haar huis om d’r wakker te maken. Dit betekenende natuurlijk voor “straf” de eerste 30 minuten op de bank. De bank was “gelukkig” niet vol gevuld want we waren maar met 12 speelster vandaag inclusief de hulp van onze gastspeelster Denize.

Eenmaal aangekomen in Deurne bleken de velden nog bevroren te zijn van de kou. Niks verrassends natuurlijk, de trainer van SJVV twijfelde nog even om het wel door te laten gaan maar de scheids vond het goed genoeg. Na een goede warming-up begonnen we aan de eerste helft.

De eerste paar minuten was het nog even wennen aan het veld en de bal. We begonnen redelijk rustig en maakte na een tijdje steeds betere combinaties. Denize passeerde voorin uitstekend haar tegenstandster en gaf een goede strakke voorzet die Sil er makkelijk in kon tikken! 0-1 voor GFC. (6e minuut). Hierna hadden we het even te pakken en zetten we goed door. In de 18e minuut kregen we een corner die Inge ook zonder moeite erin kon schieten, 0-2! De dames van GFC kregen nog een aantal goede kansen die helaas niet werden afgemaakt. SJVV was nog weinig aan de kant van GFC geweest en hadden op 2 kleine kansjes na nog niet veel kunnen doen. In de laatste 10 minuten van de eerste helft kakte het in bij GFC en gaven we SJVV wat meer ruimte, hierdoor konden ze een aantal keren uitbreken maar een tegengoal kwam er niet van. Ruststand: 0-2.

Tijdens de rust en het bekertje ranja concludeerde we dat we wel nog even onszelf mochten belonen met een 3de goaltje om het zo onszelf wat makkelijker te maken. Dit zou nog wel moeten lukken dachten we!

De 2de helft begon en GFC was niet echt wakker, misschien toch maar niks moeten zeggen over het 3de goaltje? De passjes waren namelijk slordig, de ballen vlogen door de lucht en we hebben meer aan de zijkant staan ingooien dan echt te voetballen. In tegenstelling tot de dames van GFC zetten SJVV wél een tandje bij waardoor ze een aantal goede kansen kregen! Bij GFC bleef het slordig en waren we niet fel genoeg, op 2 kleine kansjes na hebben we niet veel meer bereikt in de 2de helft. Gelukkig maakte SJVV de kansen die ze hadden niet af en bleef het bij 0-2. Eindstand: 0-2.

De eerste 3 puntjes na de winterstop zijn weer binnen! Over 2 weken hopen we iets beter voetbal te laten zien, dan spelen we namelijk om 10:30 thuis tegen ST SV Someren/NWC VR4. Tot dan!