Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Op deze vroege en vooral koude morgen begonnen de dames van GFC “vrolijk” aan de warming-up. De levering van de nieuwe tenues werd toch nog met een weekje uitgesteld waardoor we deze wedstrijd toch nog in onze oude vertrouwde witte tenues moesten spelen.

De dames van GFC stonden, dit keer weer op het hoofdveld, stipt om half 11 klaar om te beginnen. In de eerste paar minuten van de wedstrijd was het wat rommelig aan de kant van GFC. We moesten nog even onze draai vinden. Echter in de 11e minuut scoorde Kim vanuit een mooi genomen corner van Stans de 1-0. Niet veel later kregen we nog een corner die Stans in één keer prachtig de goal in schoot 2-0! GFC begon langzaam steeds meer combinaties voorin te maken. FCV was redelijk fel, maar kwamen op een paar aanvallen na niet heel gevaarlijk op de helft van GFC. In de 27e minuut kwam Stans na een goede combinatie met Lieke goed vrij voor de goal en scoorde ze ook nog de 3-0. Hierna bleven we nog wel goed aanvallen, maar kwam hier helaas geen doelpunt meer uit. Ruststand: 3-0.

Trainer Theo was tevreden tijdens de rust en gaf aan dat we dit rustig uit moesten voetballen. Na het bekertje ranja trotseerden we weer met z’n alle de vrieskou en stonden we klaar op het veld om weer te beginnen.

GFC begon sterk aan de tweede helft. We bleven aanvallen en goede combinaties met elkaar maken. FCV kreeg daarentegen weinig kans om door te breken. Inge bood zichzelf een aantal keren goed aan voor de goal en scoorde in de 49ste en 54ste minuut de 4-0 en 5-0. GFC had de smaak te pakken en bleef goeie aanvallen opzetten, helaas kwamen er enkelen schoten op de paal, lat of net ernaast. Na verscheidene pogingen liep Jip nog eens vrij voor de goal en scoorde ze in de 70ste minuut de 6-0. FCV was vermoeid en leken het een beetje te hebben opgegeven. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Jip nog een keer de kans om te scoren, die ze met beide handen aan greep, 7-0! Eindstand: 7-0.

De dames van GFC hebben weer een overwinning binnen! Het hadden een aantal doelpunten meer mogen zijn, maar we liepen met een tevreden gevoel van het veld af.

Volgende week spelen we weer thuis in Grubbenvorst om 10:30 tegen Hegelsom VR1, tot dan!