Datum

22 april 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het piepte en het kraakte aan alle kanten en er was veel tape en massage-olie nodig, maar GFC'33 kreeg een elftal op de been in en tegen America. Het drukke programma begint zijn tol te eisen. Trainer René Peters deed vandaag opnieuw een beroep op O19 en het 2e elftal om 14 enigszins fitte spelers op het wedstrijdformulier te krijgen. America speelde zoals verwacht. Compact met twee blokken van vier en de lange bal op de twee snelle spitsen. Daar werd in de eerste helft ook twee keer door gescoord. Tussendoor maakte Thei Breukers een doelpunt voor GFC'33. Inmiddels was Jur Scheres opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. Ivo Wijnen van het 2e verving hem. Vlak voor rust kwam GFC'33 terug tot 2-2. Thei Breukers was opnieuw te snel voor zijn tegenstander. Zijn voorzet werd via Jasper van der Weegen door Cedric Bramkamp in het doel getikt. De grensrechter vlagde voor buitenspel, maar de scheidsrechter liet het doelpunt terecht gelden. Na rust waren beide ploegen zichtbaar moe na het zware weekend en de warmte. America kreeg nog een grote kans, maar keeper Davy Wilmer tikte het schot met zijn dikke teen langs het doel. Aan de andere kant schoof invaller Willem Breukers de bal in het doel, maar de scheidsrechter had een overtreding gezien. Zo bleef het bij 2-2. Een terechte uitslag. GFC'33 heeft nu een weekje om de wonden te likken richting de volgende Engelse week met 3 wedstrijden in 7 dagen.