Einde bekeravontuur voor SSA S.V. LOTTUM - GFC'33 1

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 34

Sportlaan 9
5951NJ
BELFELD
tel. 077-4751447

Vanmiddag kwam er een einde aan het bekervoetbal dit seizoen. Net als vorig seizoen werd er wel van Belfeldia gewonnen maar DEV Arcen won vandaag met 2-0 van RKDSO en gaat dus door naar de volgende ronde.

De ploeg van trainer Stan Theeuwen moest net als vorige week weer improviseren. Afwezig waren vijf potentiële basisspelers. Enig lichtpuntje was het bij de selectie aansluiten van nieuweling Pim Daelmans.

Onder leiding van de goed leidende scheidsrechter Waaijen gingen beide ploegen voor de winst.
Lukas Vorstermans kreeg na 20 minuten de mogelijkheid de 0-1 binnen te koppen, zijn doelpoging leverde echter geen treffer op. Na een dik half uur was het Belfeldia dat scoorde. De verdediging van SSA S.V. Lottum-GFC'33 was niet bij de les waarna de voorzet vanaf links simpel achter doelman Wilmer werd geschoten.

In de rust werd de niet geheel fitte Jesper Pustjens binnen het veld gebracht en het was hij die Lukas Vostermans in staat stelde al na 3 minuten de gelijkmaker te scoren.

Ook nieuweling Pim Daelmans werd nog ingebracht. Daelmans miste een grote kans op de 1-2. Zijn schot ging rakelings over. Maar deze Daelmans gaf de assist aan Mert Bos die de doelman van Belfeldia kansloos liet. De 1-2 was op dit moment allang dik verdiend.

Volgende week zondag gaat het dan echt beginnen. Onze SSA S.V. Lottum-GFC'33 gaat voor haar eerste wedstrijd naar Meterik. Dit wordt, net als vorig seizoen, weer een aantrekkelijke pot voetbal.