Leerzame bekernederlaag voor SSA S.V. Lottum-GFC'33

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 34

5944BB
ARCEN
tel. 077-4732652

Onder tropische temperaturen verloor SSA S.V. Lottum-GFC'33 voor eerste keer dit seizoen.
Trainer Stan Theeuwen moest dit weekend flink improviseren aangezien er diverse spelers om verschillende redenen niet aanwezig waren. Desalniettemin kreeg SSA S.V. Lottum-GFC'33 via Mike van Knippenberg Jesper Pustjens en Luc Stappers prima mogelijkheden om de score te openen. Het DEV van oud GFC33 trainer René Peters ging beter om met de mogelijkheden en kwam net voor rust  op 1-0 na een voorzet uit een corner.

Na rust was het een voorzet vanaf de linker flank waar de verdediging van SSA S.V. Lottum-GFC'33 er niet goed uitzag. Op de kopbal van een DEV aanvaller was doelman Kevin van den Berg kansloos.

Ook de 3-0 was een voorzet, nu vanaf rechts, waarop doelman van den Berg kansloos was.

Het doelpunt tien minuten voor tijd was een leuk persoonlijk succesje voor invaller Jort van Schendelen.
Volgende week naar Belfeld voor de laatste bekerwedstrijd.