Past. Geurtsstraat 3
5986NN
BERINGE
tel. 077-3074431

Na 2 wedstrijden en geen punten moest SSA S.V. Lottum - GFC’33 1 deze middag naar koploper BEVO in Beringe.

SSA S.V. Lottum - GFC’33 1 kwam goed uit de startblokken met in de 1ste en 4de minuut al aardige kansjes voor de spitsen. In de 13de minuut was het raak; uit een goede voorzet van links van Jesper Pustjens wist Lukas Vorstermans raak te koppen.

Na een half uur spelen kwam Johan Vullings alleen voor de keeper maar door goed verdedigend werk kwam hij niet tot scoren. In de 35ste minuut de enige kans voor BEVO in de eerste helft, uit een corner werd er goed op goal gekopt maar de bal ging net over. In de slotminuten van de eerste helft werd er nog een goal van Jesper Pustjens afgekeurd vanwege buitenspel en werd een schot van Johan Vullings van de lijn gehaald.

Meteen na rust wist spits Johan Vullings wel te scoren na een mooie indraaiende vrije trap van Mert Bos. Ook Michiel van ’t Hek wist na een fraai opgezette aanval door het midden het net achter doelman Vanlier te vinden. Deze 0-3 was meteen de nekslag voor de koploper. Het was Sam van Rijt, de hard werkende spits van BEVO, die 5 minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd na een droge knal de 1-3 wist te scoren. En in blessuretijd was het Stijn Coenen die na vermeend buitenspel alleen voor doelman Vanlier opdook en rustig de eindstand bepaalde op 1-4.

Volgende week volgt in Lottum de thuiswedstrijd tegen Grashoek.