Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Onder leiding van de uitstekende scheidsrechter Cor van Dijk zette SSA S.V. Lottum-GFC'33 BEVO vanaf het eerste fluitsignaal onder druk. Het eerste kwartier was SSA S.V. Lottum-GFC'33 heer en meester, BEVO had niets in te brengen op het slechte veld van GFC'33. Ook tijdens de wedstrijd hoorde je vaak “wat een knollenplak”, als de bal weer eens een vreemde capriool maakte door een polletje.

Na 6 minuten was het aanvoerder Lukas Vostermans die met een kopbal de 1-0 had moeten scoren. Zijn doelpoging kwam echter precies in de handen van de BEVO doelman. Deze kans paste precies in de gemiste kansen dit seizoen.
Maar in de 18e minuut was het dan zover, Johan Vullings plaatste de bal in het doel na een misverstand tussen de doelman en verdediger van BEVO. Deze voorsprong was dik verdiend.

Op het half  uur counterde BEVO weer eens richting het SSA S.V. Lottum-GFC'33 doel, maar met een geweldige tackel voorkwam verdediger Dion Coort erger.
Net voor rust kreeg BEVO een vrije trap, de bal werd door een SSA S.V. Lottum-GFC'33 verdediger van richting veranderd waardoor doelman Wilmer kansloos was. Met 1-1 gingen de ploegen rusten.

Na de rust zakte het spelniveau bij SSA S.V. Lottum-GFC'33. Er kwamen nog wel enkele kleine kansjes voor SSSA S.V. Lottum-GFC'33 maar een echte afwerker ontbreekt.

En hoe gaat het dan vaak, als je zelf niet scoort doet de tegenstander het wel. Toen minuten voor tijd werd er knullig uitverdedigd waarbij de bal door een BEVO aanvaller werd opgepikt die vervolgens de bal met enig geluk achter doelman Wilmer kreeg. Wat SSA S.V. Lottum-GFC'33 ook probeerde, het scoren blijft een probleem.

Volgende week gaat SSA S.V. Lottum-GFC'33 naar de Grashoek. Er zijn nog 8 wedstrijden te gaan en tussen de nummers 6 en 12 zitten slechts 6 punten.