5964NT
METERIK
tel. 077-3983466

SSA S.V. Lottum-GFC'33 1 is de competitie in 4F teleurstellend begonnen.
Op het kunstgras van SV Meterik, onder leiding van de uitstekende scheidsrechter Nico Slavenburg, werd er met 3-0 verloren.

Een minuut voor rust werd het 1-0 uit een corner. De op het oude nest teruggekeerde Teun Jacobs kopte de voorzet snoeihard achter doelman Wilmer. De ruststand had gezien de kansen over en weer ook 1-2 kunnen zijn. Een uitblinkende doelman Wilmer was gedurende de eerste helft heer en meester in zijn doelgebied. Kreeg Meterik al een kans was het Wilmer die als winnaar uit de strijd kwam. In de eerste helft kregen Lukas Vorstermans, Johan Vullings en Jasper Relouw allemaal een dikke kans de  scoren te openen en zo met een voorsprong de rust in te gaan. SSSA S.V. Lottum-GFC'33 ging toch echt met een 1-0 achterstand rusten.

Na rust was het een ander verhaal. SSA S.V. Lottum-GFC'33 kon de goede prestatie van de eerste helft niet vasthouden. SV Meterik was de tweede helft de betere ploeg. Ze wonnen de meeste duels, de tweede ballen en leden veel minder balverlies. In de 70e minuut werd het 2-0, weer uit een corner.
En in de 88e minuut scoorde SV Meterik uit een counter beheerst de 3-0.

Volgende week zondag komt DEV-Arcen in Lottum op bezoek. Op 10 september verloor SSA S.V. Lottum-GFC'33 voor de beker nog met 3-1 in Arcen. Zondag een mooie gelegenheid om de nederlagen tegen DEV-Arcen en SV Meterik recht te zetten.