Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

De inhaalwedstrijd tegen ex 3e klasser IVO verdiende eigenlijk een beter podium. Maar ja de KNVB wil afgelaste wedstrijden zo snel mogelijk inhalen. Op een spekglad veld was goed voetbal niet mogelijk.

SSA S.V. Lottum-GFC'33 was deze avond niet compleet maar vond enkele oudgediende eerste elftal spelers van S.V. Lottum en GFC'33 bereid uit te helpen. Met volle overgave werden de duels uitgevochten. Niemand wilde verliezen en beide teams gingen voor de winst. Na 8 minuten kreeg Sebas Theelen na een voorzet van Tom Smits een goede kopkans op de 1-0 maar doelman Bas Erren liet zich niet passeren.
Tegen het half uur was het IVO speler Kims Priluckis die een goede mogelijkheid hoog over het doel van doelman Davy Wilmer schoot. Het zou vandaag geen doelpunten festijn worden dat was wel duidelijk.

Met 0-0 gingen beide ploegen met de goed leidende scheidsrechter de Mulder aan de thee.

Ook in de tweede helft kregen beide ploegen enkele kansen om de score te openen maar de spelers van beide ploegen hadden het vizier niet op scherp staan of de doelmannen voortkwamen een doelpunt. Zo ook weer doelman Wilmer die met een katachtige reflex een speler van IVO het scoren belette.

Vijf minuten voor tijd brak de goed ingevallen Jesper Pustjens door de IVO verdediging en wilde recht op doelman Bas Erren af. Verdediger Leike Evers dacht daar anders over en haalde Pustjens van achteren neer. Scheidsrechter de Mulder trok hiervoor terecht de rode kaart. Mert Bos schoot de toegekende vrije trap recht in de armen van doelman Erren. SSA S.V. Lottum-GFC'33 probeerde met een mannetje meer de 3 punten in Lottum te houden, maar er was onvoldoende tijd om er echt van te kunnen profiteren.

Na afloop was het gelijkspel een uitslag waar beide ploegen wel tevreden mee waren.
Komende zondag weer een thuiswedstrijd, nu tegen Merselo. Hopelijk werkt het weer een beetje mee anders gaat ook die wedstrijd weer naar een koude donderdagavond.