Met een uitblinkende doelman Davy Wilmer neemt SSA S.V. Lottum-GFC'33 1 de punten mee naar huis.

tel. 0478-541248

Ysselsteyn was deze middag nog in de race voor de eerste periode titel. De mannen van trainer Sef Houben wonnen vorige week nog met 0-1 bij Kronenberg en moesten vandaag ook winnen van SSA S.V. Lottum-GFC'33.

SSA S.V. Lottum-GFC'33 had een weekje rust gehad omdat de wedstrijd tegen IVO werd afgelast.
Onder leiding van de uitstekende scheidsrechter John Pennings vond er deze middag een slijtageslag plaats op een zwaar en ongelijke grasmat.  Na 5 minuten was het Pim Kleeven die maar net een voorzet miste anders was de 0-1 al een feit.

Even later was het Ysselsteyn speler Willem Janssen die bij twee pogingen de bal tegen de paal en net naast kopt. SSA S.V. Lottum-GFC'33  stond er bij en keek er naar. Daarna was het bij een van de snelle uitvallen van SSSA S.V. Lottum-GFC'33 spits Johan Vullings die via een carambool de 0-1 achter doelman Mark Swinkels schoot. Deze voorsprong was niet onverdiend.

Vijf minuten later was het Stijn Coenen die via een van richting veranderd schot de 0-2 scoorde. Ysselsteyn kreeg wel kansen maar doelman Wilmer hield zijn doel vakkundig schoon. Ook na rust drong Ysselsteyn stevig aan maar SSA S.V. Lottum-GFC'33 verdedigde de voorsprong met verve.

Na het uitvallen van aanvaller Stijn Coenen moest SSA S.V. Lottum-GFC'33 de laatste 5 minuten met 10 man verder. Maar ook met een mannetje minder trok SSA S.V. Lottum-GFC'33 de verdiende overwinning over de streep.

Donderdag 23 november staat de inhaalwedstrijd tegen IVO in Lottum op het programma en drie dagen later komt Merselo in Lottum op bezoek.