SSA S.V. Lottum-GFC'33 1 knokt zich naar een gelijkspel

Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Na lange tijd keerden de mannen van trainer Stan Theeuwen terug naar het sportpark van GFC'33 om daar de resterende wedstrijden van deze competitie te spelen. De eerste tegenstander was deze donderdag avond Helden wat samen met Meterik, HBSV, Ysselsteyn en wellicht ook IVO in de strijd is voor het kampioenschap in 4F.

SSA S.V. Lottum-GFC'33 deed vanavond weer eens een beroep op enkele oudgedienden, te weten Sebas Theelen, Bram Martijn en Mike van Knippenberg. Tijdens de warming-up had scheidsrechter van Haren bemerkt dat er een minimale belijning op het speelveld aanwezig was. Zonder een fatsoenlijke belijning van o.a. het 16m gebied kon de wedstrijd geen doorgang vinden. Enkele vrijwilligers zorgden dat de gewenste lijnen alsnog werden getrokken. Scheidsrechter van Haren was niet helemaal tevreden, een enkele lijn had een vreemde route genomen, maar gezien het grote aantal aanwezig supporters langs de lijn gaf van Haren toch een Go.

Dan de wedstrijd. SSA S.V. Lottum-GFC'33 en Helden gingen de eerste helft best wel gelijk op. Helden had wel meer balbezit maar veel kansen waren er over en weer niet. Na 23 minuten was het Sebas Theelen die op rechts goed zijn tegenstander de baas was en zijn scherpe voorzet werd door Mert Bos goed afgerond. Deze voorsprong was verrassend maar niet minder verdiend. Het was Helden dat 3 minuten na de 1-0 alweer op gelijke hoogte kwam na een goed lopende aanval via de rechterkant. Dit was tevens de ruststand.

Rond 21.45 werd er voor de 2e helft afgetrapt. Helden werd steeds sterker maar kreeg de bal niet achter de weer sterk keepende doelman Wilmer. Met de 1-1 eindstand was SSA S.V. Lottum-GFC'33 heel tevreden.

Komende zondag komt koploper Meterik op bezoek in Grubbenvorst.