Onnodige nederlaag voor SSA S.V. Lottum-GFC'33 tegen Grashoek

Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

Na vorige week overtuigend BEVO te hebben verslagen keek iedereen uit naar de thuiswedstrijd tegen Grashoek. Grashoek was nog ongeslagen met drie punten uit drie wedstrijden.

Onder leiding van de 80 jarige heer Straatman uit Uden was Grashoek de eerste twintig minuten de betere ploeg. Door een misverstand in de verdediging van SSA S.V. Lottum-GFC'33 was het aanvaller Wiktor Przybek die er handig gebruik van maakte en in de 2e minuut de 0-1 op het scorebord plaatste.

Na tien minuten volgde er een corner voor SSA S.V. Lottum-GFC'33 maar de strakke voorzet werd door zowel de aanvallers van SSA S.V. Lottum-GFC'33 en de verdediging van Grashoek gemist.
SSA S.V. Lottum-GFC'33 werd gaandeweg sterker maar echte kansen waren er niet.

Grashoek is een ploeg met veel fysiek, ze geven weinig weg. Op het half uur kreeg Jesper Pustjens met een kopbal de mogelijkheid de 1-1 te scoren. Jammergenoeg ging zijn kopbal op het dak van het doel. Net voor deze kopbal kreeg trainer Theeuwen een gele kaart omdat hij niet de naam van een speler van de reservebank wilde noemen die een opmerking had gemaakt op de manier van fluiten van de heer Straatman.

Na rust deed SSA S.V. Lottum-GFC'33 er alles aan om de gelijkmaker te scoren maar diverse kansen van onder andere Lukas Vostermans en Luc Stappers misten scherpte waardoor Grashoek met drie punten huiswaarts keerde.

Volgende week geen wedstrijd. De geblesseerde spelers van SSA S.V. Lottum-GFC'33 kunnen nu gedurende twee weken aan hun herstel werken zodat ze wellicht op 29 oktober om 13.00 uur (i.v.m. PSV - Ajax [?]) hun rentree kunnen maken bij Sporting ST.