SSA S.V. Lottum-GFC33 1 boekt verdiende overwinning en stijgt naar plaats 9

Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

SSA S.V. Lottum-GFC33 ging  vandaag zonder trainer Stan Theeuwen met veel gastspelers naar Grashoek. Trainer Theeuwen, deze week voor de eerste keer vader geworden, liet deze wedstrijd vandaag over aan zijn assistent Peter Hoveling.

Met de gastspelers uit een lager elftal, te weten Ivo Wijnen, Mario Lepez, Teun Zeelen, Thomas Vullings en O19-1 speler Joep Driessen ging SSA S.V. Lottum-GFC33 vanaf de eerste minuut de strijd aan met Grashoek.
Binnen de minuut stond het al 0-1 na een voorzet van Jesper Pustjens welke door Johan Vullings werd verlengd binnen het strafschopgebied. Een verdediger wilde de bal ruimen maar schoot hem ongelukkig tegen zijn eigen hand. De goed leidende scheidsrechter Peerenboom kon niet anders dan naar de penaltystip wijzen. Op de vraag wie de penalty wilde nemen was centrale verdediger Dion Coort er als de kippen bij om de bal op te eisen. Koelbloedig liet Coort doelman Clephas kansloos.

Zeven minuten later nam middenvelder Mert Bos een vrije trap. Met een precieze trap was het voor Pim Kleeven een koud kunstje met een gerichte kopbal de 0-2 op het scorebord te zetten.
SSA S.V. Lottum-GFC33 bleef hierna de beter spelende ploeg, Grashoek kreeg wel nog enkele schietkansen, maar die ballen vlogen meer richting parkeerplaats dan richting doelman Wilmer. En werd het echt een keer  gevaarlijk dan stond doelman Wilmer z’n mannetje en voorkwam hij een treffer. Na de rust kwam Grashoek met Bas Gloudemans binnen de lijnen. Deze stormram deed niets anders dan oorlog maken op t veld, had niets met voetbal te maken. Grashoek probeerde in de tweede helft via lange ballen, corners en vrije trappen hoge ballen in het SSA S.V. Lottum-GFC33 te gooien om toch op goed geluk een doelpunt te maken. De mannen in het blauw gaven de snel verkregen voorsprong niet meer weg.

Na afloop genoten de spelers en staf van het beloofde pilsje van trainer Theeuwen. Volgende week komt Sporting ST op bezoek in Grubbenvorst. Wordt weer puzzelen welke spelers beschikbaar zijn voor deze speciale wedstrijd voor de in Swolgen wonende trainer Theeuwen.