Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

Na een verdienstelijke 0-0 tegen IVO afgelopen donderdag, voor het eerst een punt gehaald in een thuisduel, liep SSA S.V. Lottum-GFC'33 wederom tegen een thuisnederlaag aan. Onder leiding van de 71 jarige scheidsrechter Leo Bos uit Meerlo begonnen beide ploegen met volle overgave aan de wedstrijd. Merselo werd voor het seizoen getipt als kampioenskandidaat gezien de resultaten vorig seizoen. Merselo kwam als nummer laatst naar Lottum en vertrok als de nieuwe nummer 8, slechts 1 punt achterSSA S.V. Lottum-GFC'33 .

Na 12 minuten zagen we pas het eerste wapenfeit van de mannen in blauw. Het schot van Johan Vullings ging net voorlangs. Na een dik half uur kreeg Merselo een corner die prima werd ingekopt door verdediger Kevin Poels. Dat er van te voren een overtreding werd begaan door aanvoerder Tom Michels, hij blokte opzettelijk Pim Kleeven, was scheidsrechter Bos helaas ontgaan.
Met 0-1 gingen de ploegen de rust in.

Twee minuten na die rust werd een onschuldig schot van richting veranderd waardoor doelman Wilmer kansloos was. SSA S.V. Lottum-GFC'33 drong steeds sterker aan. In de 63e minuut kreeg SSA S.V. Lottum-GFC'33 een vrije trap. Mert Bos plaatste de bal precies op de goed inlopende Jesper Pustjens die de bal kansloos achter doelman Engels kopte. Maar wat SSA S.V. Lottum-GFC'33 daarna ook probeerde Merselo verdedigde met verve en kwam er soms gevaarlijk uit.
Twee minuten voor tijd kreeg aanvoerder Lukas Vostermans dé kans op de gelijkmaker, maar hij kwam een teenlengte te kort om de bal achter doelman Engels te plaatsen.

Dus weer geen punten in een thuiswedstrijd. De punten moeten dan maar in de uitwedstrijden gehaald worden. Volgende week zondag gaat SSA S.V. Lottum-GFC'33 naar koploper ex 3e klassering HBSV.