Hegelsom 1 (zon)

4e klasse G

12 mei 2019 14:30

Onbekend

Het eerste elftal van GFC'33 haalde in de thuiswedstrijd tegen Hegelsom een belangrijk puntje in de strijd om de nacompetitie. Mike van Knippenberg schoot de bal uit een moeilijke hoek in de blessuretijd tegen de touwen. Dat het zo ver kwam hadden de Grubbenvorstenaren overigens aan zichzelf te danken. De ploeg kwam na 20 minuten op 1-0 door een van richting veranderd schot van Cedric Bramkamp. Daarna had GFC'33 vele kansen, maar het was Hegelsom dat uit een counter op 1-1 kwam. Na rust probeerde GFC'33 door te drukken en Jasper van der Weegen kon de bal voor een leeg doel binnen tikken. Maar hij schoof de bal jammerlijk naast. Hegelsom bleef gevaarlijk met snelle uitbraken. Doordat de Grubbenvorstenaren voor de winst gingen, kwam er meer ruimte. Een kwartier voor tijd scoorde Hegelsom de 1-2 uit zo'n uitbraak. GFC'33 zette alles op de aanval, maar het leek niet te baten. Tot een corner in blessuretijd. Mike van Knippenberg bood zich aan voor een korte variant, draaide en pegelde de bal in de korte hoek strak onder de lat: 2-2. Daarmee toch nog een puntje voor GFC'33 dat met nog twee wedstrijden voor de boeg alles in eigen hand heeft richting nacompetitie.