V.V. Achates 1

4e klasse G

6 oktober 2019 14:30

Onbekend

Op een kletsnat veld haalde het eerste elftal van GFC'33 vanmiddag het eerste punt. Tegen Achates uit Ottersum werd het in een open wedstrijd 3-3. Als GFC'33 wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen had er meer ingezeten.
Na 10 minuten stond de Grubbenvorster verdediging te slapen en werd het 0-1. Uit een corner kopte Thei Breukers de 1-1 binnen. Slordig balverlies leidde echter tot de 1-2. Vervolgens begon GFC'33 aan een sterke fase, wat voor rust tot een 3-2 voorspong leidde. Thei Breukers maakt zijn 2e en Wouter Peeters zijn 1e in het eerste.
Na de rust drong Achates meer aan, maar de beste kansen waren voor GFC'33. Tot twee keer toe werd echter vrij voor de keeper gemist. Tien minuten voor tijd counterde Achates echter naar de eindstand van 3-3.