Datum

24 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Met een bijna volledig fitte selectie scoorde GFC'33 er vandaag flink op los. Binnen een paar minuten was duidelijk wie de baas was op het veld. GFC'33 zette BVV'27 direct vast en er kwam kans op kans. Toch duurde het tot de 20e minuut voordat het eerste doelpunt viel. Na een prachtige solo scoorde Sebas Theelen de 0-1. Voor rust voerden Bas van Beckhoven en Willem van den Aarsen de score op tot 0-3. Na de thee had GFC'33 geen kind aan BVV'27 en liep gemakkelijk uit naar 0-7. Doelpunten van Thei Breukers (2), Bas van Beckhoven en een prachtig schot van Jur Scheres. Volgende week komt koploper United naar Grubbenvorst. GFC'33 is er klaar voor.