Sterke overwinning GFC'33 VR1 op Montagnards

Datum

4 september 2020 20:00

Accommodatie

Onbekend

Op vrijdagavond werd onze tweede bekerwedstrijd gespeeld in Bergen. De eerste wedstrijd had onze tegenstander met 8-0 verloren dus er lagen kansen. Vol op de aanval in de 4e minuut was het al raak door een schot van Noa maar daarna werd het niveau minder en af en toe kwam Montagnards er zelfs uit. Te laat ingrijpen en Moniek zag de bal te laat stond het ineens 1-1. Nog wel wat kansen maar geen doelpunten en irritatie deed ons spel niet veel goeds .

Na de rust ging het een beetje beter en na 5 minuten spelen stond het 1-2 door Yvette. Kim had rond de middencirkel de bal verovert maar draaide net zo lang tot dat ze de bal weer kwijt was een ongevaarlijk schot op ons doel volgde. Moniek dacht de bal wel even met het voetje tegen te houden maar de bal glipte onder de schoen door 2-2 . Stans nam een corner vanaf links ( op deze manier word deze nooit genomen ) maar de bal kwam voor en door goed doorzetten van Lieke werd het 2-3. Uit een mooie combinatie maakte Yvette de 2-4 en uiteindelijk maakte Stans zelfs 2-5 door goed rustig te blijven in een een op een situatie met de keepster .

Na afloop thuis douchen en het grootste gedeelte vierde de overwinning in het Stammi. Volgende week op naar Lomm .