Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Het eerste elftal moest vanmiddag genoegen nemen met een gelijkspel in en tegen Grashoek. Onnodig, want de Grubbenvorstenaren waren vrijwel de gehele wedstrijd de betere ploeg. De kansen werden echter niet benut. Zo had Thei Breukers de bal voor het inschuiven nadat hij de keeper gepasseerd was. Zijn inzet was echter te zacht en zo gaf hij een verdediger de kans om de bal van de lijn te halen. Grashoek beperkte zich tot verdedigen en de lange bal. In de eerste helft leidde dat tot geen enkele kans.

Na de rust zette GFC'33 opnieuw aan en na een kwartier opende Thei Breukers eindelijk de score: 0-1. Tien minuten later stond er echter 1-1 op het scorebord. Uit de enige kans van de wedstrijd scoorde Grashoek. Stand-in keeper Sonni Hermkens zat er nog met zijn vingertoppen aan, maar dat was onvoldoende om het harde schot te keren.  In de resterende 20 minuten wist GFC'33 het tij niet meer te keren en bleef het bij 1-1, waar drie punten zeker tot de mogelijkheden hadden behoort.