Lovendaalseweg 4
5916NN
VENLO
tel. 077-3511173

Na onze overtuigende winst van afgelopen vrijdag stonden we allemaal om 08:50 weer fris en fruitig klaar bij GFC om te vertrekken richting ’t Ven.

Na een korte warming-up klonk om 10:00 het fluitsignaal. GFC begon rommelig, het leek wel alsof er nog geslapen werd op het veld. Er moest in ieder geval duidelijk een tandje bij worden gezet want het liep niet helemaal goed aan de kant van GFC. Ondanks de slechte start was FCV-Venlo nog niet veel aan onze kant van het veld geweest. Na 20 minuten scoorde Noa gelukkig de 0-1 erin. Deze hadden we wel even nodig. Helaas bleef het in de 1ste helft maar bij 1 doelpunt en hadden we nog veel goed te maken in de 2de helft.

In tegenstelling tot afgelopen vrijdag kregen we dit keer wel weer een stevige preek van Theo voor de kiezen. Het ging niet goed. Een aantal waren volgens Theo bezig met wandelvoetbal en zonnebaden. Bovendien moesten we makkelijker gaan voetballen en meer combinaties maken.

Na deze strenge toespraak begonnen we aan de 2de helft. GFC moest nu echt gaan scoren. Langzamerhand kwamen we iets beter in het spel en scoorde Kim de hoognodige 0-2 na ongeveer 20 minuten. GFC kwam steeds beter in de flow en maakte een aantal mooie combinaties voorin. FCV-Venlo creëerde zelf weinig kansen en boden steeds minder tegenstand. Hierdoor scoorde ook Jip met een rollend balletje over de grond de 0-3! FCV-Venlo was moe en waren daardoor zelf maar tijd aan het proberen te rekken zodat de wedstrijd sneller voorbijging. GFC bleef echter goed druk zetten waardoor ook Kim nog na een mooie combinatie vol de 0-4 erin schoot! Een paar minuten later klonk het fluitsignaal, eindstand 0-4.

Ondanks de overwinning waren we niet super tevreden met de wedstrijd. Volgende week hopen we weer een beter spel te laten zien, dan spelen we thuis tegen Baarlo. Tot dan!

Zondag 10 april 10:30 GFC’33 VR1 tegen VV Baarlo VR2.