Wilhelminastraat 11
5981XW
PANNINGEN
tel. 077-3074394

Een door corona ernstig uitgedunde selectie knokte zich in en tegen Panningen naar een verdiend gelijkspel.
Een groot deel van de wedstrijd speelde de ploeg van trainer Tim Driessen met 6 invallers van andere teams vier JO19 spelers en twee van lagere elftallen. Met name de beide backs van JO19, Michiel van 't Hek en Pim Benders, lieten een uitstekende indruk achter en waren gelijkwaardige vervangers voor de zieke Faas en Mike.

De eerste helft was nogal voorzichtig van beide kanten. GFC'33 voetbalde vooral vanuit een hechte defensie en Panningen nam ook niet echt het initiatief. Kansen waren dan ook schaars en bij rust bleef het 0-0.

Met Mert Bos op het middenveld kreeg GFC'33 na de pauze meer grip op de wedstrijd. Een treffer leek in de lucht te hangen, maar helaas viel die na ruim een uur spelen aan de andere kant. Een ongelukkige trap van keeper Davy Wilmer belandde via de rug van een speler voor de voeten van een Panningen-aanvaller. Die kon eenvoudig binnen tikken: 1-0.
De Grubbenvorstenaren lieten zich echter niet uit het veld slaan. Panningen trok zich steeds verder terug en gokte op de counter. Verdediger Wouter Peeters ging vaker mee naar voren en hij was er 10 minuten voor tijd als de kippen bij om een door de keeper gelost schot van Thei Breukers binnen te knallen: 1-1. In het vervolg redde Davy Wilmer nog op een schot van rechts, maar het bleef bij 1-1.

Een verdiend gelijkspel op basis van strijd en inzet. Er had wellicht zelfs iets meer ingezeten. Maar met 6 invallers hoor je ons niet klagen.