Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Het eerste elftal deed vanavond goede zaken door koploper Neerkandia met een 2-1 nederlaag naar huis te sturen. Matchwinnaar werd jeugdspeler Robin Mom, die in de 90e minuut vanaf 25 meter de bal in de kruising joeg. Op dat moment stonden er met Luc Stappers en Davy Wilmer nog maar 2 vaste basisspelers in de ploeg. De rest bestond uit 2 wissels en verder spelers van het 2e, 3e en JO19-1.

De eerste helft ging gelijk op. Beide ploegen kregen wat kleine kansen. Na een half uur stoomde Jasper Relouw naar voren en gaf een splijtende pass op zijn JO19 teamgenoot Mert Bos, die met een puntertje de 1-0 binnen tikte.

Pas na rust liet Neerkandia zien waarom het aan kop staat. GFC'33 werd direct op eigen veld vastgezet en kwam er nauwelijks nog uit. De gelijkmaker hing in de lucht en via een strafschop kwam die er een kwartier voor tijd ook. De Grubbenvorstenaren leken rijp voor de slacht. Links en rechts vielen spelers uit met kramp. Maar GFC'33 hield stand onder leiding van een uitstekende Sebas Theelen als slot op de deur. Net toen iedereen min of meer vrede leek te hebben met een gelijkspel stond de jongste op het veld op en schoot de bal prachtig in de kruising: 2-1 voor GFC'33.

Daar bleef het bij. Drie belangrijke punten, met dank aan alle hulp van buiten het 1e.