Verdiende overwinning van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 op de nummer twee Merselo - GFC'33

Verdiende overwinning van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 op de nummer twee Merselo

Verdiende overwinning van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 op de nummer twee Merselo

SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

3 - 2

Merselo 1

Competitie

4e klasse F

Datum

14 mei 2023 14:30

Scheidsrechter

E. Inci

Accommodatie

Sportpark Oud Aast
Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

Onder leiding van scheidsrechter E. Inci begon SSA S.V. Lottum - GFC'33 1  met goede bedoelingen aan de wedstrijd. Maar zoals al enkele keren dit seizoen stonden de mannen van trainer Ruud Jenneskens binnen 2 minuten op achterstand. Een vrije trap werd door Daan Hendriks in buitenspelpositie achter doelman Davy Wilmer gekopt. 

Scheidsrechter Inci besloot de grensrechter van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 te negeren en het doelpunt goed te keuren. Deze manier van fluiten zou nog meermaals in de wedstrijd voorkomen. Het veldspel van SSA S.V. Lottum - GFC'33 bleef de eerste helft ver onder de maat. Er waren wel enkele kansen maar die werden niet benut.

Na de rust kwamen de mannen in het blauw beter uit de startblokken. Luc Stappers inzet, hij is samen met Mike van Knippenberg bezig aan zijn laatste wedstrijden bij SSA S.V. Lottum - GFC'33 1, belandde recht in de handen van doelman van Soest (ook bezig aan zijn laatste wedstrijden bij Merselo).

Maar na een uur volgde er een aanval uit het boekje. Over verschillende schijven werd de bal verplaatst, nu met de juiste snelheid, gaf Luc Stappers de assist op Willem Breukers die vol overtuiging de 1-1 achter van Soest schoot.

SSA S.V. Lottum - GFC'33 gaf hierna gas en het was Johan Vullings die een minuut later voor de 2-1 tekende. Merselo hanteerde veel de lange bal waar Custers, Kleeven, van t Hek en Knippenberg wel raad mee wisten. Twintig minuten voor tijd was het weer Willem Breukers die, na een overtreding op MOTM Mert Bos, attent de 3-1 achter de kansloze van Soest schiet. Tien minuten voor tijd krijgt Merselo van de warrig fluitende scheidsrechter Inci een penalty die Tim Philipsen in tweede instantie binnen kopt. Tussendoor vond Inci het nodig om assistent trainer Hoveling een gele kaart te tonen omdat hij nog geen teken had gegeven het veld te betreden voor een blessure behandeling. Nee Inci had niet zijn beste dag zullen we maar zeggen. Uiteindelijk kwam SSA S.V. Lottum - GFC'33 niet meer echt in de problemen en was ex trainer Tim Driessen met zijn Heijen in zijn nopjes met het verlies van een van zijn concurrenten.

Volgende week zondag gaat SSA S.V. Lottum - GFC'33 naar Sambeek en sluit maandag 29 mei het seizoen af in Lottum tegen Montagnards. Daar kunnen onze supporters dan afscheid nemen van Luc Stappers en Mike van Knippenberg die volgend seizoen een treetje lager hun voetbalkunsten gaan vertonen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!