Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Vandaag was het weer eens eindelijk tijd voor een thuiswedstrijd tegen SJVV VR3. Nog niet helemaal wakker begonnen we rustig aan onze warming-up. Het was wel te zien dat de pit er nog niet echt in zat. Ondanks dat SJVV redelijk onderaan staat beginnen we de wedstrijd gewoon met 0-0 natuurlijk.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd moesten we nog even op gang komen. De felheid en snelheid zat er nog niet in. SJVV kwam soms verraderlijk dicht bij, dus de dames van GFC moesten er duidelijk een tandje bij zetten. In de 16e minuut scoorde Stans gelukkig de 1-0 waardoor we wat beter in de wedstrijd kwamen. Kim stond net een paar minuten in het veld of ze maakte via een mooie kopbal de 2-0! Niet veel later lukte het Kim om dit kunstje nog een keer uit te voeren en scoorde ze weer via haar hoofd de 3-0. SJVV was op één goeie kans na nog niet heel overtuigend aan onze kant van het veld geweest. Met 3-0 gingen we dan ook de rust in.

Trainer Theo vond dat het wel redelijk goed ging en dat we nog wel even 3 of 4 goaltjes zeker erbij mochten maken. SJVV leek al erg moe te zijn waardoor we deze verwachting wel hoopte waar te maken.

De tweede helft begon en we waren meteen fel op de man. Jip maakte al snel in de 52e minuut de 4-0 waarna Stans één minuut later meteen de 5-0 maakte! Voorin werden er goeie combinaties gemaakt en was Jip erg sterk in haar voorzetten. Maar de dames van GFC bleken een beetje te overmoedig te worden want in de 54e minuut kwam een speelster van SJVV via een lange bal door de verdediging van GFC heen en scoorde ze de 5-1. Dit was even een duidelijke wake-up call, we moesten wat schuiven in posities om de draad weer op te pakken. Nina kreeg gelukkig in de 60e minuut de bal zo voor haar voeten door weer een geweldige voorzet van Jip en kon zo makkelijk de 6-1 intikken! Kim was ook nog niet klaar met scoren en maakte 10 minuten later de 7-1. Hierna kakte het wat in bij de dames van GFC. We lieten te veel ruimtes open waardoor SJVV kon gaan voetballen, in de 71e minuut scoorde ze dan ook de 7-2. De focus was weg waardoor SJVV nogmaals door onze linie heen kwam en de 7-3 nog maakte. De dames van GFC wilde het natuurlijk hier niet bij laten, Kimberly scoorde in de 85e minuut na een mooie 1-2 met Kim de 8-3. Tot slot maakte Kim nóg een fantastische kopgoal in de 88e minuut en werd het zo 9-3. Eindstand: 9-3

Het was een bewegelijke wedstrijd met veel doelpunten en acties. De dames van GFC hebben wel weer 3 punten te pakken en hopen deze zegereeks voor te zetten bij de volgende wedstrijd.

Op zondag 23 april spelen we om 11:30 uit tegen Hegelsom VR1, dit belooft een spannende wedstrijd te worden! Hopelijk tot dan!