5962NV
MELDERSLO
tel. 077-3982202

Na een korte pauze van 3 dagen om even bij te komen van het onnodige verlies tegen Baarlo, stond vanavond ST Melderslo/Sparta’18 VR1 alweer voor ons klaar. Eenmaal aangekomen op het veld voor onze warming-up zagen we al snel dat de lijnen op het veld niet best waren. Dit ging nog een uitdaging worden.

In de gure wind en miezer regen stonden we klaar voor de aftrap. Het fluitsignaal klonk en de dames van GFC kregen al meteen veel ruimte om te voetballen. Vanuit achterin werd er goed opgebouwd en konden we gemakkelijk het middenveld of de voorhoede aanspelen. In de 7e minuut van de wedstrijd scoorde Kimberly, na wat chaos voorin, via een speelster van ST Melderslo/Sparta’18 de 0-1! De dames van GFC bleven de combinaties opzoeken. Melderslo stond erg verdedigend opgesteld en had aan onze kant van het veld nog niet veel bereikt. In de 33e minuut wist Noa na een goede passeer actie het doel te vinden 0-2. Af en toe ontstond er wat onduidelijkheid door de afwezigheid van de lijnen en moesten we goed opletten of we nu in of uit het veld aan het spelen waren. Desondanks tikte Jip net voor de rust na een mooie linkse voorzet van Noa de bal gemakkelijk in het netje 0-3. Ruststand: 0-3

Met een lekker warm bekertje thee konden we even tot rust komen. Volgens trainer Theo konden we het onszelf nog gemakkelijker maken door het veld nog wat breder te maken bij balbezit en moesten we verder gewoon nog wat puntjes maken.

De tweede helft ging van start en we gingen eigenlijk weer verder waar we gebleven waren. Melderslo kwam niet veel aan onze kant en maakte overduidelijk hands in het strafschopgebied, dit was echter volgens de scheids niet het geval. De dames van GFC lieten het er niet bij zitten en waren gebrand om nog wat goalen te maken. Zo maakte Inge twee keer kort na elkaar de 0-4 en 0-5! Daarna kreeg ook Kim na een mooie 1-2 in de 62e minuut de bal goed voor de linkse voet en maakte ze de 0-6. De dames van GFC waren iets aan het verslappen richting het einde van de wedstrijd door een aantal pijntjes, gelukkig hadden we genoeg wissels op de bank zitten. Net voor het eind van de wedstrijd besloot Jip dat ze ook nog even wat wilde laten zien en scoorde ze een prachtige bal buiten de 16 in de lange hoek! 0-7. Eindstand: 0-7

Met een tevreden gevoel en 3 verdiende punten liepen we van het veld af. Hopelijk verdwijnen de pijntjes in het team snel want aankomende zondag 26 maart staat ZSV VR3 om 10:30 alweer voor ons op het veld in Grubbenvorst. Tot dan!