Meerweg 71
5976NS
KRONENBERG
tel. 077-4672723

Het weinige publiek kreeg tijdens de maartse buien een spannende wedstrijd voorgeschoteld.
Met weer eens vijf gastspelers begon SSA S.V. Lottum-GFC33 1 fanatiek aan de wedstrijd zoals in het kleedlokaal was afgesproken. Met deze keer Dion Coort naast Johan Vullings in de voorhoede moest het aanvallend vermogen opgekrikt worden.

Maar na zeven minuten lag de bal al achter doelman Wilmer na onoplettendheid in de SSA S.V. Lottum-GFC33 verdediging. Een minuut later stond het alweer gelijk na een mooi afstandsschot van centrale verdediger Pim Kleeven. Kronenberg kreeg ook kansen en bij een van die kansen kregen de mannen van trainer Marcel Peters de bal pas in derde instantie achter doelman Wilmer. De bal ging voorlangs, tegen de paal en vervolgens toch tegen het net. En weer vocht SSA S.V. Lottum-GFC33 terug. In de 18e minuut wees scheidsrechter Geurts resoluut naar de 11 meter stip nadat Dion Coort binnen het strafschopgebied onreglementair tegen de vlakte was gewerkt. Coort schoot de strafschop onberispelijk achter doelman Oomen. Met deze stand gingen de teams de pauze in.

Negen minuten na rust kreeg ook Kronenberg een terechte strafschop die succesvol werd benut. Eén minuut na de strafschop had Coort de stand met een kopbal de stand weer gelijk kunnen trekken. Zijn doelpoging ging helaas net naast. Daarna redde doelman Wilmer zijn ploeg weer eens na een combinatie van Kronenberg door het midden van de defensie. Even later was er dan toch de 4-2 voor Kronenberg, de verdediging van SSA S.V. Lottum-GFC33 greep niet voldoende in.

Vijf minuten voor tijd was het weer Coort die nu voor de anschlusstreffer zorgde. Met de stand van 4-3 geloofde SSA S.V. Lottum-GFC33 nog in een gelijkspel en gooide alles op de aanval.

In de 90e minuut volgde er een schot tegen de lat boven de kansloze doelman Oomen. De bal werd daarna snel opgepikt door Coort die weinig moeite had de gelijkmaker te scoren. Maar helaas stak de grensrechter van Kronenberg snel zijn vlag in de lucht. Scheidsrechter Geurts gaf het voordeel van de twijfel aan Kronenberg dat met deze 3 punten een flink eind op weg is zich veilig te spelen.
Voor SSA S.V. Lottum-GFC33 is het zaak in de resterende vijf wedstrijden voldoende punten te halen om op zijn minst rechtstreekse degradatie te voorkomen. Het resterende programma is op papier niet het makkelijkste met nog wedstrijden tegen IVO (U), Ysselsteyn (T), Merselo (U), Helden (U) en HBSV (T).