Zonder zes basisspelers moest SSA S.V. Lottum-GFC33 1 vandaag Sporting ST verslaan om weg te komen uit de onderste regionen. De mannen van trainer Stan Theeuwen mistten vandaag net als vorige week in Grashoek diverse
basisspelers.

Vier oud 1e elftalspelers, te weten Wouter Peeters en Cedric Bramkamp van het 6e en Mike van Knippenberg en Sebas Theelen van het 2e waren bereid gevonden het 1e elftal van de SSA uit te helpen. Samen met O19 speler Joep Driessen en Thomas Vullings van SSA 3 ging SSA S.V. Lottum-GFC33 op jacht naar de drie punten.

Onder leiding van scheidsrechter
Eric Heijnen uit Meijel speelde SSA S.V. Lottum-GFC33 een prima eerste helft. Na twaalf minuten kreeg aanvaller Stijn Coenen een grote kans de 1-0 te scoren. Helaas belandde zijn schot precies in de handen van doelman Sjoerd Peeters.
Na een dik half uur mocht Dion Coort weer eens aanleggen voor een te nemen penalty. Een verdediger van Sporting kreeg de bal ongelukkig tegen zijn arm en dat is tegenwoordig een penalty. Coort liet doelman Peeters kansloos. Deze 1-0 voorsprong was verdiend en gaf de burger hoop op een goede afloop. Met deze tussenstand gingen de ploegen dan ook rusten.

Na de rust was Sporting de betere ploeg. Zij wonnen de meeste duels en de tweede bal.

SSA S.V. Lottum-GFC33 kon de tweede helft geen vuist maken. Vijf minuten na rust stond het alweer gelijk na een bekeken schot van Jimmie Janssen. Deze Jimmie Janssen zou hierna nog twee maal scoren. Bij 1-3 kreeg Cedric Bramkamp net voor tijd nog een goede mogelijkheid de stand een beter aanzien te geven. Een verdediger van Sporting kon met een uiterste krachtsinspanning een treffer voorkomen. Dit was wat Sporting de tweede helft uitstraalde, het willen winnen.

Zo wacht SSA S.V. Lottum-GFC33 nog steeds op de eerste thuis overwinning. Volgende week gaat het op bezoek naar Kronenberg dat met 4 punten meer op plaats 6 staat.