Oude Schandeloseweg 1
5941CZ
VELDEN
tel. 06-22978044

Met nog vier wedstrijden te gaan komt het degradatiespook steeds dichterbij voor SSA S.V. Lottum-GFC'33.
Het is al wekenlang puzzelen voor trainer Stan Theeuwen. Zo ook weer vandaag, een half uur voor aanvang van de wedstrijd had hij eindelijk zijn selectie bij elkaar.

De eerste helft ging het goed gelijk op. Zowel IVO als SSA S.V. Lottum-GFC'33 kregen kleine kansjes maar de afwerking liet te wensen over. Net voor rust was het dan toch IVO wat de score opende. De verdediging van

SSA S.V. Lottum-GFC'33 zag hierbij niet goed uit. Maar binnen een minuut was het alweer gelijk. Dion Coort haalde vernietigend uit, doelman Erren was kansloos.

Direct na rust was er weer eens een rush van Coort. Eenmaal binnen het strafschopgebied aangekomen lag de bal plots voor de voeten van Stijn Coenen. Met een geplaatste bal liet ook hij doelman Erren kansloos. De laatste 20 minuten waren voor IVO. SSA S.V. Lottum-GFC'33 kon nu alleen maar tegenhouden. Een handsbal binnen het strafschopgebied leverde IVO een terechte penalty op. Met deze 3-2 was de wedstrijd gespeeld. Uit een van de vele kansen maakte IVO ook nog de 4-2.

Met deze smalle selectie en iedere week weer gastspelers van lagere elftallen is er te weinig vastigheid binnen het team.
Volgende week komt Ysselsteyn op bezoek in Grubbenvorst. De wedstrijd in Ysselsteyn op 19 november 2023 werd door SSA S.V. Lottum-GFC'33 met 0-2 gewonnen.