Schansheideweg 9
5926RL
VENLO
tel. 077-3828893

Onder leiding van scheidsrechter De Bruijn trad SSA S.V. Lottum-GFC'33 1 op deze koude zondagmiddag in Hout Blerick aan tegen koploper HBSV.

De eerste helft ging goed gelijk op met geen echte kansen voor beide ploegen. Zowel SSA S.V. Lottum-GFC'33 als HBSV namen vorig seizoen afscheid van veel eerste elftal spelers. Er was dus veel werk aan de winkel voor trainer Stan Theeuwen en Huub Joosten. Beide teams bulken van de jonge talenten.

Bij SSA S.V. Lottum-GFC'33 moest aanvoerder Lukas Vostermans na een dik half uur de strijd staken. Voor hem is het waarschijnlijk nu al winterstop. Daar staat tegenover dat aanvaller Robin Mom na een wekenlange afwezigheid eindelijk weer minuten kon maken.
De wedstrijd werd beslist door twee vrije trappen vanaf bijna dezelfde plaats. De eerste, in de 55e minuut, werd door Siem Bessems gescoord De bal werd door Bessems tussen verdediging en doelman Wilmer geplaatst en tot ieders verwondering lag de bal plots in het doel.

Tien minuten later kreeg HBSV weer een vrije trap op diezelfde plaats. De voorzet werd het best ingeschat door Jules Lemmen die de bal hard achter doelman Wilmer schoot. Hierna kreeg SSA S.V. Lottum-GFC'33 nog enkele mogelijkheden via individuele acties van de sterk ingevallen Mom maar er kwam geen verandering in de 2-0 stand.

Volgende week zondag komt nummer drie ex 3e klasser Helden op bezoek in Lottum. Ook nu gaan de mannen van trainer Theeuwen er weer alles aan doen om met een goed resultaat de eerste helft van de competitie af te sluiten.