Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Vandaag stond de zon hoog aan de hemel. Een prima zondag om een lekker potje te voetballen. De dames deden de warming-up en stoomde zich klaar voor de wedstrijd. De tegenstander van vandaag was de Melderse; net geen hekkensluiter van de competitie.

De wedstrijd begon en GFC kende een goed begin. Er werden goede combinaties gemaakt en we hadden de tegenstander onder de duim. GFC speelde veel op de helft van de tegenstander. Hier een daar kwam het steeds net niet tot een goede doelpoging totdat Stans in de 11e minuut van de wedstrijd de kans kreeg en op goal schoot. Een prachtig schot over de keeper. 1-0 was de stand. Dat smaakt naar meer. GFC bleef goed voetballen. Hier en daar was het wel nog wat chaotisch aan de bal. Te snel willen handelen en te snel met de neus naar voren. Maar zo kwamen we uiteindelijk toch weer richting het doel van de tegenstander. Toen Kaiya in de 33e minuut de bal in de voeten kreeg schoot ook zij met een mooi afstand schot de bal zo over de keeper het doel in; 2-0. De trainer van de tegenstander werd nogal geïrriteerd naar zijn speelsters; niet bepaald motiverend maar net voor rust speelde de Melderse onze speelsters uit en was de stand 2-1 toen het fluitsignaal klonk. Tijd voor rust.

De aandachtspunten werden besproken. Ozze trainer Theo gaf nog ff wat uitleg waar we moesten gaan verbeteren. Iedereen kreeg een bekertje waterranja en de tweede helft kon gaan beginnen.

GFC was de weg even kwijt. De Melderse begon de tweede helft sterker en maakte in de 48e minuut de 2-2. GFC moest er een tandje bij gaan zetten maar veel kansen kreeg GFC niet meer. Het werd rommeliger op het veld. Naarmate het einde naderde wilde beide ploegen graag nog een goal maken voor de winst. De Melderse maakte nog een paar overtredingen op rij waardoor GFC in het voordeel kwam. Helaas werden deze kansen niet benut. Toen het eindsignaal klonk was iedereen ook toe aan douche. Het was zweten geblazen met het weertje van vandaag. Voordeel dat er weer supporters naast de lijn stonden! Hopelijk zien we ze ook weer bij de volgende wedstrijd: volgende week zondag: uit tegen de Maasduinen om 11.00 uur! Tot dan!