5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

De dames van GFC stonden uitgerust en met 12 man sterk klaar om VV Baarlo VR1 te verslaan. Ondanks dat we maar weer 1 wissel hadden en Baarlo redelijk boven aan staat waren we gebrand om vandaag te winnen.

GFC begon sterk aan de eerste helft. We zaten allemaal kort en fel op de man waardoor Baarlo niet veel ruimte kreeg om te voetballen. GFC maakte een aantal goede combinaties, maar het kwam er nog niet echt uit. Baarlo begon meer in de wedstrijd te komen waardoor het veel gelijk op ging. Conditioneel was het pittig om steeds de omschakeling te maken, maar we bleven het goed dicht houden. In het laatste kwartiertje van de eerste helft kreeg Baarlo duidelijk de overhand. We kregen een aantal gevaarlijke corners en vrije trappen tegen in de laatste minuten, maar het bleef gelukkig 0-0 tot aan de rust.

Volgens trainer Theo ging het niet slecht. We hadden een aantal kansjes gehad die er wellicht in hadden gekund, maar die hopen we in de tweede helft nog te maken. We moeten wel proberen dit vast te houden want conditioneel was het zwaar en maar met 1 wissel op de bank hadden we weinig keus.

De tweede helft begon en GFC was scherp, maar Baarlo nog een tandje scherper. Baarlo kwam meer oplopen vanuit achterin waardoor het uitverdedigen iets moeilijker werd. Helaas scoorde Baarlo dan ook snel de 0-1. Nu was het tijd dat wij ook eens een goal gingen maken want dat zouden we zeker verdienen. Na de tegengoal zetten we namelijk nog een aantal goede aanvallen op waardoor Noa en Malou een paar keer 1 op 1 op de keepster kwamen. Helaas was de puf eruit voor het eindschot en bleef daarom een gelijkmaker uit. Baarlo werd steeds feller en wilde graag nog wat doelpunten erbij maken. Na een botsing in het 16 meter gebied waren we even de bal kwijt waardoor Baarlo vanuit een afstand de bal bij ons erin schoot 0-2 helaas. Baarlo had de smaak te pakken en GFC gaf iets te veel ruimte weg waardoor Baarlo snel daarna nog de 0-3 maakte. GFC liet de kopjes echter niet hangen en bleef doorzetten. Malou kwam nog een keer goed voor de keepster, maar miste net het laatste beetje puf om er nog een goed schot van te maken. In de laatste paar minuten scoorde Baarlo er nog eentje bij waardoor de eindstand 0-4 is geworden.

Helaas hebben de dames van GFC niet kunnen winnen vandaag. De eerste helft ging echter goed en dit geeft ons zeker hoop voor de aankomende wedstrijden die nog op het programma staan.

Volgende week zondag spelen we om 11:00 uit tegen ST SV Oostrum/SVOC'01 VR1. Tot dan!