Datum

27 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na het pak slaag van de vorige week was het eerste elftal op zoek naar eerherstel tegen Meterik. Het begin was veelbelovend. Er kwamen kansen en na een kwartier scoorde Willem Breukers de 1-0. Dat was voor Meterik echter het signaal om er een schepje bovenop te doen. Op inzet boog de ploeg de achterstand voor rust om in een 1-2 voorsprong. Met dank aan twee keer matig verdedigen door de Grubbenvorstenaren.

Na rust probeerde GFC'33 het spel naar zich toe te trekken, maar de ploeg bleef moeite hebben met de tomeloze strijd van Meterik. Zij bleven dan ook eenvoudig overeind en wisten 10 minuten voor het einde uit een.counter de 1-3 te maken. Vlak voor tijd kwam de keeper van Meterik wat onbesuisd in op de doorgebroken Willem Breukers. Dat leverde rood op en een strafschop. Jur Scheres miste in eerste instantie, maar wist via de rebound alsnog de 2-3 binnen te tikken. Maar daar bleef het bij. Opnieuw een nederlaag en opnieuw op basis van strijd en inzet niet onverdiend.