Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Koploper Hegelsom had vandaag veel moeite met een nog steeds gehavend GFC'33 1. Trainer Tim Driessen miste nog steeds 6 van zijn basisspelers. Vandaag was er hulp van Sebas en Bram van het 2e, Jens en Sonni van het 3e en Jasper Relouw van O19. Met Sebas als motor op het middenveld bood GFC'33 prima tegenstand in de eerste helft. Er waren zelfs enkele kansjes. Hegelsom liet maar bij vlagen zien waarom ze boven aan de ranglijst staan. Zo bleef het 0-0 bij rust.

Ook na de thee bleef het lang 0-0. Hegelsom had veel de bal, maar tot echte grote kansen leidde dat niet. Met het naderende puntverlies in het vizier, ging Hegelsom de laatste 10 minuten 1 op 1 spelen. De voorstopper schoof door naar de spits en GFC'33 reageerde daar niet voldoende scherp op. Uitgerekend deze verdediger scoorde 5 minuten voor tijd de 0-1. Daar bleef het bij. Een puntje had GFC'33 verdiend, maar dat was de ploeg niet gegund.